În această postare pe reţeaua socială, reţeaua de restaurante îşi întreabă fanii cât de mult iubesc mirosul de pizza produsă în aceste localuri şi cum s-ar numi această aromă dacă ar fi lansat un parfum care să miroasă în aşa fel.

Pentru că a primit foarte multe răspunsuri, Pizza Hut a decis lansarea unui parfum care are miros de pizza şi poartă numele de "Eau de Pizza Hut", scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Facebook, Pizza Hut Canada, parfum

 

Parfumul a fost lansat în ediţie limitată cu prilejul atingerii cotei de 100.000 de fani pentru pagina de Facebook a Pizza Hut Canada.

"În ce mod mai original putem sărbători performanţa de pe Facebook dacă nu prin lansarea acestui parfum? Le-am oferit clienţilor şi fanilor noştri un mod plăcut de a avea mirosul de pizza la dispoziţie oricând vor ei", a declarat Beverly D'Cruz, directorul de marketing şi dezvoltare al Pizza Hut Canada.

Facebook, Pizza Hut Canada, parfum

 

Postarea de pe Facebook a celor de la Pizza Hut a strâns 293 de comentarii şi 185 de like-uri, fanii lanţului de pizzerii propunând diverse nume ciudate pentru presupusul parfum precum: "Eau Ver Weight", "Heaven Scent" sau "Pizzaz".

"Momentan am produs doar 110 sticluţe cu acest parfum", a mai spus Beverly D'Cruz.

Conform celor de la Pizza Hut, sticluţele cu parfum nu pot fi vândute, ci vor fi date drept cadou primilor fani de pe Facebook care şi-au exprimat dorinţa pentru un asemenea miros de parfum.