FILM

Rush
Regie: Ron Howard
Distributie: Olivia Wilde, Chris Hemsworth, Alexandra Maria Lara

Regizata de Ron Howard, pelicula Rush va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl si lupta acestuia cu James Hunt (Chris Hemsworth), pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al sau.

Olivia Wilde va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton.

Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort.

Battle of the Year
Regie:Benson Lee
Distributie: Josh Holloway, Chris Brown, Josh Peck

Un pusti american se indreapta spre Franta pentru a participa la campionatul mondial Battle of the Year. Filmul despre dans ii are in distributie pe cantaretul rap Chris Brown si pe Josh Holloway, cunoscut fanilor din serialul Lost.

Runner Runner/ Joc Riscant
Regie: Brad Furman
Distributie: Gemma Arterton, Ben Affleck, Justin Timberlake

In centrul atentiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenta sclipitoare care se arunca in lumea poker-ului online pentru a-si plati taxele scolare. Cand se considera inselat, il confrunta in Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck).

Richie se lasa vrajit de promisiunile financiare ale lui Block si de exotica lume in care traieste acesta si accepta sa lucreze pentru el, dar nu va trece mult pana va ajunge sa regrete decizia.

TEATRU

VINERI

Șaraiman - Teatrul Odeon - ora 19:00
Un spectacol de dans contemporan si stand-up comedy

Cu: Razvan Mazilu si Dan Badea.

SAMBATA

MAMOURET de Jean Sarment - Teatrul Bulandra - Sala Liviu Ciulei (ex-Izvor) - ora 19:00

DUMINICA

ZARURI SI CARTI de Sam Henry Kass - Teatrul Metropolis - ora 19:00

Zaruri si Carti

Cu: Florin PIERSIC JR, Petre FUMURU

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

PARTY

Never Say Never - Sasha, Fritz Kalkbrenner, Livio & Roby - Casa Presei Libere - 28 Sep ora 22:00 - 06:00

Never Say Never

WeDance prezinta in premiera in Romania conceptul NE▼ER S▲Y NE▼ER care sub bagheta legendarului Sasha a poposit in toate colturile lumii, pornind de pe minunantele plaje din Ibiza.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

EVENIMENTE

Femei pe Matasari 2013 - Strada Matasari

27 Sep ora 19:00 - 00:00
28 Sep ora 19:00 - 00:00
29 Sep ora 19:00 - 00:00

Ajuns la a 3-a editie, Festivalul “Femei pe Matasari” sta, de data aceasta, sub semnul EXCELENŢEI!

Femei pe Matasari 2013

Trei zile, o strada, zeci de proiecte, moda, dans, spectacole de teatru si o scena pe care vor urca multi artisti in doua zile dedicate muzicii.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

CONCERT

Alternosfera - Fusion Arena - 27 Sep ora 22:00 - 01:00

Alternosfera

Cu doua albume lansate doar in ultimul an, ALTERNOSFERA este in acest moment una din cele mai puternice trupe atat din Republica Moldova, cat si din Romania. VIRGULĂ si EPIZODIA, ambele parte a unui triptic conceptual numit chiar EPIZODIA, au fost sustinute de turnee de promovare care au adunat peste 50.000 de spectatori.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Festivalul George Enescu 2013

"Schimb cultural, excelenta si noi descoperiri de rang inalt printre semnele distinctive ale acestei a XX-a editie a Festivalului International "George Enescu". Evenimentul bienal ofera un program bogat si divers pe circuitul festivalelor internationale, domeniul sau de aplicare artistica fiind extins in acest an datorita investitiei guvernamentale si alegerii distinctive a repertoriului.

Festivalul George Enescu 2013

Capitala renascuta a Romaniei va gazdui la sfarsitul verii multe orchestre si dirijori ai lumii. De asemenea, etapa spectacolelor si a numelor mari din muzica romaneasca cu talente deosebite,a fost setata. Pe scurt, Festivalul dispune de toate armele pentru a atrage atentia lumii la nivel mondial.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu