Rockerul canadian a devenit în ultimii ani un fotograf apreciat pe plan internaţional, iar fanii lui au de acum posibilitatea de a-i admira operele în volumul fotografic "Exposed".

Pink

 

Conţinând în special portrete ale unor celebrităţi, albumul are o prefaţă semnată de Elton John, informează femalefirst.co.uk.

Pink

 

Volumul include fotografii cu Elton John, Mick Jagger, Amy Winehouse, Michael Jackson, Sting şi Lindsay Lohan, dar şi o fotografie "fierbinte", de care muzicianul canadian spune că se simte foarte mândru, pe care a realizat-o după ce a convins-o pe Pink să se dezbrace pentru o şedinţă foto.

Pink

 

"Era o zi frumoasă şi era destul de cald afară. I-am sugerat să se dezbrace, pentru că mi se părea o idee bună. «Nici măcar soţul meu nu-mi vorbeşte aşa», mi-a răspuns ea, dar şi-a dat tricoul jos", a declarat Bryan Adams pentru Billboard.com.

Fotografii din acest volum au fost expuse recent la Museum of Multi Media din Moscova. Expoziţia cu fotografiile starului canadian va ajunge apoi la Hamburg şi Dallas.