Japp Jazz - Tibacu
Va asteptam la Lokal la ora 19:00 pentru o sesiune de Japp-Jazz cu Tibacu.

Acordurile sincopate de vineri seara sunt anexate festivalului Electronic Beats.

The Sisters - Jazz on a Friday evening
The Sisters: jazz si emotii, la Green Hours!

THE S I S T E R S
MIRUNA Maria - vocal
Albert TAJTI - pian
ANDRA Maria - vocal

Les Elephants Bizarres
Vineri, 2 octombrie, lansam sesiunea live din aceasta toamna a clubului Bounce. Suntem primii care vom canta in pub-ul de la subsolul clubului, impreuna cu Jiji, cand vom incerca pentru prima oara sunetul, atmosfera si bauturile marca Bounce.

Bounce este deschis publicului din iunie 2014 si doreste sa ofere o alta atmosfera, fata de cea din Centrul Vechi. Il gasim pe Gabroveni 20 ( Pasajul Francez ), iar din acesta toamna, Bounce lanseaza pub-ul de la subsol, cu un design Industrial unde vor fi concerte live.

Bier Und Musik Festival - Spitalul de Urgenta
Sambata, 03 Octombrie, la Bier und Musik Festival, SPITALUL DE URGENŢĂ sarbatoreste 15 ANI. Dan Helciug & trupa promit un show de zile mari, asa, ca de aniversare. Fa-ti rezervare din timp, doar nu vrei sa-l ratezi!

Pink Martini
Pink Martini revine pe 4 octombrie, la Sala Palatului pentru o noua aventura muzicala, de data aceasta alaturi de solista China Forbes, intr-un concert organizat de Events.

Acordurile jazz, pop, muzica clasica si latino vor rasuna intr-un concert specific Pink Martini. Trupa, deja prietena a Romaniei revine in acest an alaturi de solista China Forbes, nici ea straina de aceste meleaguri.

FESTIVALURI

Anim'est 2015
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est este cel mai mare festival de film din Bucuresti si unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animatie din Europa.

Celor sase sectiuni competitive ale festivalului (lung metraj international, scurt metraj international, film romanesc, film studentesc, videoclip, Minimest) si sectiunii Animash (ex-Mozaic) (rezervate celor mai populare filme de animatie ale momentului, premiate la festivaluri de film importante din lume) li se adauga in fiecare an sectiuni speciale, dedicate unor scoli de film de animatie renumite in intreaga lume, unor studiouri care au realizat filme multi-premiate, unor festivaluri de profil celebre din Europa, precum si unor animatori consacrati.

Folk & Metal Fest II - Syn Ze Sase Tri, An Theos, Tothem, Isatha
"Rusidava Management" & Fabrica Club" va invita la o seara speciala de folk&metal alaturi de trupele SYN ZE SASE TRI (Timisoara), AN THEOS (Bucuresti), TOTHEM (Roma, Italia), ISATHA (Budapesta, Ungaria). NICU COVACI va fi invitatul special al celor de la TOTHEM, urmand sa interpreteze impreuna piesa "Fata verde".

Electronic Beats Festival Bucharest
Electronic Beats will touch down in Bucharest, Romania for a two-day festival on October 2 and 3. We're bringing DJ Hell, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Actress, Hudson Mohawke and more to four venues around the city, but we haven't totally completed the lineup yet. In fact, we've left a spot open on purpose, and we're hosting a DJ mix contest to decide who should fill it. Details: http://bit.ly/EB-Bucharest-Contest

PARTY-uri

Great Gatsby Party
Swinging Twenties with these fabulous, Great Gatsby on 2 of October 2015!

Get into the spirit by throwing an unforgettable party the way only Jay Gatsby would have…back in time to the fabulous era of Art Deco …more champagne, drinks and kisses than our guests know what to do with!

How We Killed The Rock & Roll
How We Killed The Rock & Roll, in weekend, la Expirat. Ghid de muzica de dans, foarte alternativa si destul de electro.

Cu George & Chivu, in prima seara si Luca, in a doua.

The Street Store Bucharest
UN MAGAZIN DE IMBRACAMINTE IMPROVIZAT PENTRU PERSOANELE FARA ADAPOST.

Primul "magazin" gratuit de imbracaminte, de tip Pop-up, din lume, infiintat pe strada si intretinut de tine!

Closing party de gradina MODELiER
Vremea ne cam alunga de pe terasa. Nu suntem nici noi siguri daca e ultimul week-end in gradina, dar sunt sanse mari sa ne bagam la hibernare in casa noastra frumoasa.

De aceea, vrem sa va multumim ca ati fost alaturi de noi cat a fost vara de lunga si sa va asteptam sa ne sarbatorim la o masa de sezon: MUST SI PASTRAMA DE BERBECUT.

Lista celor mai noi filme din cinematograf o gasesti aici