Ashley Benson, actrita din serialul de succes "Pretty Little Liars" si din filmul "Spring Breakers", s-a lovit in urma cu cativa ani de standardele ireale de la Hollywood si a dezvaluit totul intr-un interviu. Tanara de 26 de ani le-a spus celor de la revista Ocean Drive cum a fost refuzata pentru un rol pentru ca este "prea grasa".

"Am plans timp de 30 de minute. Trebuie sa treci insa peste altfel poti sa ajungi sa ai problee de alimentatie. Multi din industrie aud ca trebuie sa scada in greutate de mai multe ori decat ar trebui. Te face insa mai puternic. Daca te afecteaza, nu poti fi in aceasta industrie - innebunesti" spune Ashley, cea care avea masura 34 in momentul in care a fost refuzata pentru acel rol.

Ea a vorbit si despre pozele modificate in Photoshop. "Am vazut niste fotografii cu mine si ma gandeam: ce naiba? Nici macar nu arata ca mine. Am fost foarte dezamagita. Urasc ca sunt fete care se gandesc: Esti atat de slaba! Pielea ta e perfecta! Am si eu cosuri la fel ca ele" mai spune actrita.

Pleaca de aici! Esti grasa! Ce a patit una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood! A izbucnit in lacrimi cand a fost refuzata - 6