In acest moment, Conor McGregor este 'baiatul de aur' din UFC. Este cel mai bine platit luptator de la mare distanta iar meciurile sale genereaza sume uriase pentru companie.

Nu a fost insa mereu asa. Intre 2008 si 2013, luptatorul irlandez se antrena intr-o sala de lupte din Dublin fara caldura si primea in jur de 100 de lire pentru meciuri de MMA din underground!

Antrenorul sau, John Kavanagh, a dezvaluit totul intr-un interviu pentru Irish Independent. "Nu a fost usor. Primea 100 de euro pe o lupta si se antrena in mijlocul iernii intr-o sala fara caldura. Acum, nu imi pasa cata pasiune ai, dar ajungi in punctul in care te intrebi: La naiba, ce caut eu aici?

Banii castigati de Conor in acea perioada erau cam 1500 de euro pe an! Nu castiga bani si nu mai aveam idei" spune Kavanagh. In 2013 a inceput sa atraga atentia dupa ce a devenit campion Cage Warriors la 2 categorii. A primit o oferta de 1000 de euro pe luna de la un alt promotor insa Kavanagh l-a implorat sa nu semneze.

La putin timp, UFC l-a contactat si i-a oferit oportunitatea de a se lupta cu Marcus Brimage in Suedia. L-a invins pe acesta in 67 de secunde si a primit 16.000 de dolari pentru lupta si alti 60.000 de dolari pentru KO-ul serii! A facut show si in timpul interviului de dupa meci! Acum, este in varful lumii MMA!