Pe data de 3 mai, Taylor a calcat pe un dispozitiv exploziv improvizat, in timp ce cauta bombe ca sa le dezamorseze.

Si-a pierdut ambele picioare de la genunchi, bratul stang de la cot si mana dreapta. In afara de el, numai 4 soldati americani au mai suferit asemenea amputatii grave, din cei 1.400 de soldati care au fost raniti in Irak si Afganistan.

Daca accidentul ar fi avut loc in urma cu cativa ani, Taylor nici nu ar fi supravietuit ranilor, insa acum are chiar sansa unei vieti aproape normale.

Iubita lui, Danielle Kelly, a avut un soc atunci cand a aflat cumplita veste: ”Nu puteam sa respir, am inceput sa tremur si am vomitat. De ce ni se intamplase asa ceva? Ce se va intampla cu toate planurile noastre?” se intreba ea. In scurt timp insa, a reusit sa-si regaseasca speranta.

Taylor Morris se recupereaza acum la Central Medical Walter Reed din Washington. Sta cu iubita lui intr-un apartament din complexul spitalului. “Totul s-a schimbat in mine sau eu mi-au schimbat atitudinea fata de tot ce ma inconjoara. Cred ca devin mai optimist si imi dau seama ca pot avea o viata mai frumoasa decat crezusem initial”, declara el.

Cu ajutorul unei proteze speciale, care nu exista in urma cu cativa ani, Morris se poate hrani singur sau poate chiar scrie mesaje pe telefonul mobil. In curand va putea sa si mearga din nou.

Protezele ii sunt oferite gratuit, pentru ca este veteran de razboi, iar pentru restul tratamentului a primit deja donatii, stanse cu ajutorul prietenilor.

El nu a renuntat la visul sau, de a construi o casuta plutitoare pe un lac si de a intemeia o familie, alaturi de Danielle.

Fotografiile acestea impresionante au fost realizate de prietenul lui, Tim Dodd si arata cum era viata lui Taylor inainte de accident si cum este acum, dupa ce a fost ranit.


 


 


Sursa: taylormorris.org,  Foto: timdoddphotography.com