Primele 10 lucruri pe care o femeie le vede la un bărbat:

1. Fața

Ok, primul punct pare foarte simplu și chiar nu este niciun fel de secret. Ce ar trebui să îți spună acest lucru este faptul că trebuie să fii foarte atent la igiena ta. Dacă îți lași barbă, ea trebuie să fie tunsă și cât de cât îngrijită. Nu trebuie să exagerezi însă, pentru că nu multe femei preferă un bărbat care pare că petrece mai mult timp în oglindă decât ele.

2. Silueta

Te-ai putea gândi că ne referim la modul în care arăți. Hai să plecăm de la ideea că foarte puțini bărbați chiar se pot lăuda cu fizicul unui actor din filmele de acțiune cu super-eroi. Dar atunci când spunem că silueta contează, nu la asta ne referim. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci din acest punct de vedere este să îți alegi hainele care se potrivesc cu tine astăzi. Fă o selecție atentă de cămăși cu care să îți reîmprospătezi garderoba, schimbă pantofii care par tot timpul murdari și alege-ți hainele care te avantajează acum.

3. Zâmbetul

Un zâmbet frumos poate fi cuceritor în orice context. Nu putem să vorbim însă despre trăsături fizice aici, pentru că nu trebuie să ai gura într-un fel anume, ca zâmbetul să iasă în evidență. Ține minte, așa cum și ție îți atrage atenția zâmbetul plăcut al unei femei, efectul este și invers. Ce înseamnă însă acest lucru? Încă o dată, igienă. De ce igiena? Pentru că ține numai de tine ca ea să fie impecabilă. Igiena dentară, în cazul de față, este prioritară. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca cei din jur să plece capul în pământ atunci când zâmbești.

4. Parfumul

Înainte să vorbim despre sticluțe de parfum, să revenim puțin la punctul anterior. Parfumul începe și cu o respirație mereu proaspătă, dar și cu grija de a folosi antiperspirant de fiecare dată când depui efort fizic. Abia apoi parfumul clasic va conta. Iar în privința acestuia, dincolo de gusturile fiecărui bărbat, ai grijă să nu te dai cu prea mult. Nimeni nu vrea să știe cu cinci minute înainte că ești prin zonă.

5. Bunele maniere

Dacă am sta să vorbim din cărți, ar rezulta că trebuie să fii băiatul mamei. Dacă privim din experiență, lucrurile care contează cel mai mult sunt să arăți respect persoanei din fața ta, indiferent cine este ea, să știi să asculți și să gândești înainte să începi să vorbești tot ce-ți trece prin minte. Bunele maniere vorbesc despre tine mai mult decât ar putea să o facă cel mai bun prieten al tău.

6. Încrederea de sine

În primul rând, această calitate nu trebuie tradusă cu încăpățânarea de a nu accepta atunci când alte persoane au dreptate. În al doilea rând, nu trebuie văzută nici ca o formă de a fi mereu arogant. Încrederea de sine poate fi extrem de sexy, atunci când este pusă în aceeași imagine cu inteligența, simțul umorului, autoironia și o minte deschisă. Încrederea de sine conduce la o atitudine pro-activă și transmite energie pozitivă în jurul tău.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Iakov Filimonov