Leonardo DiCaprio a avut pana acum relatii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume, insa niciuna nu a fost indeajuns de potrivita pentru a-i deveni sotie. De la Gisele Bundschen si pana la Bar Rafaeli, celebrul actor, ajuns la 40 de ani, a avut o viata amoroasa tumultuoasa.

Pentru DiCaprio, burlacia s-ar putea incheia insa curand, dupa ce a cunoscut-o pe Kelly Rorbach.

Actorul care a facut si inca face ravagii printre reprezentantele sexului frumos ar fi decis, scrie OK! Magazine, sa faca pasul cel mare.

OK! scrie ca acesta a cerut-o de sotie pe frumoasa Kelly in timpul unei cine la un restaurant din New York: "Nu a fost ceva premeditat", a relatat o sursa.

"S-a intamplat pur si simplu. Cei doi savurau o sticla de vin si au fost antrenati ca de obicei in conversatie", mai scrie OK!

Kelly Rorbach este absolventa a Universitatii Georgetown si un model celebru. Acesasta pare ca l-a determinat pe DiCaprio sa faca marele pas, iar ca raspuns la cererea facuta, aceasta a spus "da".

Totusi, presa de peste ocean scrie ca planurile de casatorie sunt inca in discutie: "Nimic nu este batut in cuie, insa cei doi au facut un pas cu adevarat mare".

Renunta DiCaprio la burlacie? Actorul si-a cerut iubita cu 15 ani mai tanara in casatorie. Cum arata Kelly Rorbach: FOTO