Lansarea cartii "Caucazul de Sud dupa 20 de ani, Regimuri Politice, Securitate si Energie" - 23 octombrie, ora 17.30

Lansarea va avea loc la Facultatea de Stiinte Politice, strada Sfantul Stefan, Nr. 24, Sala 1. Despre acest studiu vor vorbi chiar autorii, Ileana Racheru, Stanislav Secrieru si Angela Gramada. Lansarea este urmata de o dezbatere moderata de profesorul universitar Armand Gosu.

Les Films de Cannes a Bucarest - pana pe 25 octombrie

Seria proiectiilor filmelor de la Cannes continua pana pe 25 octombrie. Inca mai aveti timp sa vedeti ultimul film al lui Abbas Kiarostami sau tulburatorul film al lui Audriard, "De rouille et d'os".

Programul poate fi gasit aici: www.filmedefestival.ro

CANTE GITANO - Seara de flamenco live cu Pilar Diaz Romero si Tiberiu Gogoanta - 25 octombrie ora 21.00 @ Clubului Taranului

Pilar Diaz Romero si Tiberiu Gogoanta aduc pe scena
Clubului Taranului din Bucuresti cantecele si dansul tiganilor andaluzi, intr-o seara de flamenco live. Concertul propune o calatorie printre canturile intense, dramatice, ale unui popor de oameni in acelasi timp simpli si extraordinari.

Cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti – Angajatori de TOP - 26 si 27 octombrie

Pe 26 și 27 octombrie 2012 te intalnesti la Sala Palatului din Bucuresti cu peste 90 de companii care ofera joburi, programe de trainee si internship-uri pentru studentii, masteranzii, absolventii si profesionistii cu experienta aflati in cautarea unui job.

Festivalul National de Teatru - 26 octombrie - 4 noiembrie

18 teatre si 31 de spectacole in a 22-a editie a festivalului de anul acesta care are ca tema principala opera lui Silviu Purcarete, dar si sub semnul celor doi autori omagiati anul acesta, suedezul August Strindberg si I. L. Caragiale.

Program si detalii pe www.fnt.ro.

Sweet Fest de Halloween la Hanul lui Manuc - 26-28 octombrie

Dulciuri si delicatese din cele mai variate, de la prajituri delicioase de casa si cozonac, tarte, miere de albine, specialitati internationale, baclava, ciocolata cu condimente si cupcakes, pana la praline belgiene fine, zeci de sortimente de ceaiuri, cafea proaspat prajita si esente naturale - toate acestea si multe altele vor fi de gasit pe Strada Franceza, la Hanul lui Manuc, in zilele de 26, 27 si 28 octombrie 2012, intre orele 10.00 - 19.00.

Detalii aici.