Fata actorilor Bruce Willis si Demi Moore nu s-a sfiit sa se plimbe topless pe strazile din New York, pentru a atrage atentie asupra inechitatii politicilor referitoare la nuditatea feminina ale Instagram, scrie Daily Mail.

Sub deviza "#FreeTheNipple", Scout Willis a publicat pe Twitter cateva imagini controversate, in descrierea carora a scris: "Legal in New Yor, nu si pe @Instagram" sau "Ceea ce Instagram nu iti da voie sa vezi".

Scout Willis este revoltata ca Instagram nu permite publicarea de imagini nud cu femei, nici macar cu cele care atrag atentia impotriva cancerului mamar.

Scout Willis

"Daca nu iti place ceea ce vezi, poti pur si simplu sa nu ma mai urmaresti", a mai scris ea pe Twitter. "Felul cum ma simt in propria mea piele nu trebuie sa fie dictat de altii. Dar nici nu vreau sa impun asta ca regula general valabila", a completat tanara, care lucreaza ca manechin si actrita.

Revolta lui Scout Willis vine dupa ce Instagram i-a suspendat contul pentru ca postase acolo o imagine cu un tricou creat de ea, pe care l-a numit The Babe Bomber si care avea pe el o imagine cu doua femei topless.

In plus, reprezentantii Instagram au pus paie pe foc atunci cand nu i-au raspuns la mesaje: "Instagram, se pare ca nu am cum sa te contactez personal, as aprecia un raspuns din partea ta, fiindca mi-ai rapit o groaza de amintiri doar pentru ca tie nu iti plac sanii goi. Se poate sa imi primesc fotografiile inapoi? Nu vreau un cont nou, imi vreau doar fotografiile", a comentat ea.

Scout Willis

Cu toate acestea, se pare ca Scout nu se potoleste si intentioneaza sa boicoteze Instagram prin crearea unui cont nou, ca simplu "experiment", pe care sa publice "doar nuduri frumoase, artistice". "Sa vedem cat dureaza pana sunt din nou interzisa", a precizat ea.