In imaginea respectiva cunoscutul model Lee Miller poza complet goala in cada Führer-ului, din locuinta din Berlin.

Ceea ce multa lume nu a stiut pana acum este ca frumoasa femeie, care a avut curajul de-a se lasa fotografiata
acolo, a avut o copilarie ingrozitoare.

La o prima vedere, in fotografia facuta pe data de 30 aprilie 1945, se vede o tanara frumoasa, goala intr-o cada. Insa la o analiza mai atenta a imaginii se observa si cel mai important detaliu: fotografia cu Adolf Hitler.

Lee Miller a fost mai mult decat un model pentru Vogue, a fost femeia care a sedus zeci de barbati, printre care Charlie Chaplin si Pablo Picasso, dar si una dintre putinele femei fotograf care au mers pe front in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Lee Miller

 

In copilarie insa, Lee a suferit o trauma, care, cel mai probabil, a urmarit-o intraga ei viata. La varsta de numai 7 ani
a fost trimisa de tata sa locuiasca cu niste prieteni de familie la New York, mama ei fiind bolnava la spital.

Acolo insa, Lee a fost violata de un apropiat al familiei, care a imbolnavit-o de gonoree, dupa cum au povestit chiar fratii ei. Nu a fost facuta niciodata o plangere pentru ca tatal ei s-a temut de un scandal.

Ciudat este faptul ca imediat dupa abuzul sexual, tatal a inceput sa o oblige sa pozeze goala pentru el. Multa lume l-a vazut pe barbat ca fiind adevaratul agresor al fiicei sale.

Sunt multe fotografiile in care Lee este fotografiata goala de tatal ei, dar si alaturi de alte femei, in ipostaze care lasa
sa se inteleaga ca acolo s-ar fi produs "un act sexual lesbian".

Fiul ei a fost cel care a descoperit fotografiile si negativele facute de bunic mamei lui in casa din Sussex, Marea Britanie, locul unde Lee si-a trait ultimii ani din viata. Ea a murit in 1977, fiind bolnava de cancer.

Sursa: Stirileprotv.ro