Acum, e un fotomodel mai bun decât era la 19 ani, dar și o actriță care nu mai rupe gura târgului. Totuși, Sharon Stone și-a păstrat sex-appeal-ul de altădată, judecând după cum e privită și azi de reprezentanții sexului tare.

Bărbații vor să-mi vadă sânii și acum. Am 62 de ani. Pe bune? Maturizați-vă!”, le-a transmis actrița într-un interviu acordat revistei americane Town & Country.

Sex simbol al anilor ’90, Sharon Stone a dezvăluit că nu se considera o femeie extrem de atrăgătoare. Dar și-a dat seama de asta după ce a făcut acel memorabil rol din Basic Instinct. A fost punctul de cotitură al carierei ei.

Nu am știut niciodată că sunt atât de sexy. Când am jucat în Basic Instinct, am explorat partea mea întunecată și m-am împrietenit cu ea. Ajunsesem să nu-mi fie frică că mine. Și cred că oamenii au găsit asta ca fiind sexy”, s-a confestat actrița.

Sharon Stone a plecat de acasă la vârsta de 19 ani pentru a deveni actriță, însă a fost nevoită să pozeze în diverse campanii publicitare pentru a se întreține. Primele roluri în care a fost distribuită, în anii ’80, au fost în filme cu buget mic, așa că celebritatea mai avea să aștepte până în 1990, când a apărut în Total Recalll, alături de Arnold Schwarzenegger.

În 1992 a dat lovitura în Basic Instinct, alături de Michael Douglas, rol care i-a asigurat un salariu de 500.000 de dolari. A urmat Casino, alături de Robert de Niro, film care i-a adus un Glob de Aur și o nominalizare la Oscar. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Victoria Raileanu, despre secvențele pe care preferă să le filmeze