Herbert Chavez este numele unui barbat care si-a facut un scop in viata in a deveni o copie fidela a lui Clark Kent! El a suferit deja 23 de operatii, printre care una la nas, albire a pielii, liposuctie a buzelor, reanjare a barbiei, implanturi la pectorali si chiar si la fund! Totul pentru a deveni un Superman in realitate!

Herbert poarta lentile de contact albastre, ochii sai naturali fiind caprui. Barbatul de 37 de ani nu vrea insa sa se opreasca. El detine deja detinatorul unui record in Guinness Book pentru ca detine cele mai multe obiecte cu Superman din intreaga lume.

Acum le cere doctorilor sa-i faca injectii pentru a avea 'abdomen de otel'! Insa acestia au refuzat dupa ce au aflat ca Herbert si-a injectat substante interzise. Barbatul din Filipine si-a facut o procedura numita MesoLipo, interzisa in Statele Unite. Astfel, el s-a ales cu vanatai si umflaturi pe tot corpul.

Si-a facut 23 de operatii ca sa arate ca Superman!

Doctorii l-au avertizat ca riscul unei operatii este foarte mare "din cauza otravei pe care si-a injectat-o" si depaseste orice beneficiu.

"Acest Superman trebuie sa mearga la sala de forta. Abdomenul de otel trebuie realizat prin exercitii si o mancare corespunzatoare" spune Dr Dubrow.

Si-a facut 23 de operatii ca sa arate ca Superman!

Iata un clip de acum un an cu Herbert cand a atras atentia