Wilfried Zaha, actualul jucator al celor de la Crystal Palace si ultimul jucator transferat de Sir Alex Ferguson inainte sa se retraga dupa 26 de ani de pe banca lui Manchester United, a fost prins cu iubita fundasului Kortney Hause de la Wolverhampton, cu care Zaha este coleg in nationala U21 a Angliei!

Culmea este ca Zaha stie ca fata este intr-o relatie cu un coleg insa "nu il intereseaza deloc", le-a spus un apropiat al jucatorului celor de la The Sun. Iar asta in conditiile in care Zaha este la randul lui intr-o relatie! Nici iubita lui Zaha si nici Kortney nu stiu despre aventura celor doi.

Relatia dintre Zaha si iubita lui Kortney a inceput anul trecut in octombrie iar cei doi au petrecut si un weekend impreuna in Maroc! "Paige (iubita lui Kortney) se bucura enorm de faptul ca este in relatii cu barbatii celebrii. Se bucura de atentie. Ea si Kortney sunt impreuna de ceva timp insa ii place mult faptul ca Zaha joaca in Premier League.

Zaha este indragostit lulea de Paige si i-a spus ca vrea sa-si paraseasca actuala iubita pentru ea insa este dificil in acest moment. Ii pare rau de iubita lui, insa nu atat de rau incat sa nu o insele. Paige i-a spus de relatia ei cu Kortney insa pe Zaha nu l-a deranjat" povesteste aceeasi sursa pentru The Sun.

Zaha a fost transferat pentru 15 milioane de lire de catre Manchester United, insa nu a rezistat decat un sezon, fiind vandut apoi la Crystal Palace. Zaha si Paige au fost surprinsi saptamana aceasta impreuna.