Festivalul tatuajelor de la Caracas din Mexic aduna in fiecare an cei mai infocati iubitori de tatuaje din lume.

Acesta este cel mai mare eveniment din lume dedicat tatujelor si locul unde poti sa vezi lucruri "cu adevarat ciudate", dupa cum spun si organizatorii.

tatuaje extreme - 2

La editia acestui an si-au facut aparitia si doi dintre cei mai cunoscuti oameni de pe planeta, in materie de tatuaje. Este vorba despre o Femeia-Vampir, fost avocat in Mexic, care a renuntat la job-ul ei in favoarea pasiunii de a-si picat corpul si un barbat din Marea Britanie cunoscut si sub numelele de Omul-tabla-de-Sah.

tatuaje extreme - 3

Potrivit Guinness World Records acestia sunt cei mai tatuati oameni de pe Planeta. In ceea ce-l priveste pe cel supranumit Tabla de Sah, tatuajele ii ocupa 98% din suprafata pielii.

El si-a modificat chiar si ochii, injectandu-si cerneala verde in spatele pupilei pentru ca totul sa para cat mai realist.

Femeia vampir a urmarit o combinatie de tatuaje si pierce-uri. Fosta avocata si implantat sub piele bile din metal special ca sa arate ca un diavol cu coarne. De asemenea si-a pilit dintii astfel incat sa devina mult mai ascutiti.