Primul sortiment se va numi "Iron Throne Blonde Ale" şi va fi disponibil atât la draft, cât şi la sticlă. Această bere va fi lansată în martie 2013, cu câteva zile înainte de premiera oficială - de pe 31 martie - a celui de-al treilea sezon al acestui serial de televiziune produs de HBO, informează rollingstone.com.

Un al doilea sortiment inspirat din universul serialului "Urzeala tronurilor" va fi lansat în toamna anului 2013.

Producătorii serialului au spus că alte două sortimente vor fi lansate ulterior pentru a coincide cu lansarea următoarelor două sezoane din "Urzeala tronurilor".

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune centrată vag în secolul al XV-lea, într-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul şi fantasticul vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Seria "Cântec de gheaţă şi foc" ("A Song of Ice and Fire") este o fantezie epică scrisă de romancierul şi scenaristul american George R. R. Martin.

Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.