Actrița de 44 de ani a jucat câteva roluri de dură la viața ei, iar acum se pregătește pentru The Old Guard, povestea unor mercenari nemuritori capabili să vindece orice rană. Într-un interviu acordat realizatorului TV Howard Stern, Charlize Theron a detaliat în ce constă pregătirea ei fizică, dar și de unde se inspiră pentru a face față scenelor de bătaie.

Actrița a pomenit numele lui Steven Seagal, un actor cu centura neagră cu 7 dan în Aikido, extrem de apreciat pentru filmele sale.

Noaptea intru pe internet să mă uit la luptători sau la oameni care se bat și întotdeauna dau peste acel filmuleț ciudat cu Seagal luptând în Japonia, dar el nu e pe bune. Este incredibil de supraponderal și împinge oamenii. E supraponderal și abia poate să lupte. Uite, e ridicol”, a spus amuzată actrița.

Charlize Theron nu s-a dat în lături de la a-l umili pe Seagal, pe motiv că „nu se poartă prea bine cu femeile”. Actrița l-a și înjurat, amintind de trecutul său tenebros. Steven Seagal a fost acuzat că a hărțuit sexual multe femei, pe care le-a și amenințat dacă divulgă comportamentul său.

Printre ele se numără actrițele Jenny McCarthy, Julianna Marguiles, jurnalista Lisa Guerrero și modelul australian și actrița Portia de Rossi. În 2017, aceasta din urmă declara:

Ultima mea audiție pentru filmul lui Steven Seagal a avut loc în biroul lui. Mi-a spus cât de important este să avem o chimie în afara ecranului, în timp ce m-a pus să mă așez și și-a deschis fermoarul pantalonilor de piele. Am fugit și mi-am anunțat agenta. Imperturbabilă, mi-a replicat: Ei bine, nu știam dacă e genul tău”, a dezvăluit de Rossi pe Twitter.

La începutul anilor 2000, Portia de Rossi a dezvăluit că e lesbiană. În prezent, ea e căsătorită cu realizatoarea TV Ellen DeGeneres. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ce sacrificii au făcut vedetele de la Hollywood pentru rolurile pe care le-au jucat