Si asta nu pentru ca sunt putine cuvinte, ci pentru ca sunt putine sentimente puternice pe care le poti simti. Mai mult, cuvintele potrivite trebuie sa apara la momentul potrivit. Se numeste timing si am invatat asta din jiu jitsu. Trebuie sa faci "miscarea corecta" la momentul potrivit, altfel nu mai este miscarea corecta. Timingul poate insemna totul sau poate distruge totul, insa nu doar timingul este cryptonita momentului. Cuvintele mari trebuiesc rostite si atat. Fara completari, fara motive!

Elefant

Un "te iubesc" inseamna mult mai mult decat un "te iubesc pentru ca". Un "imi pare rau" inseamna mult mai mult decat un "imi pare rau pentru ca".

De ce? Pentru ca sunt prea putine cuvinte mari iar cuvintele mari sunt mereu putine. Nu pentru ca motivele nu ar fi bune, insa creierul are obiceiul sa isi faca singur puzzle-ul.

E ca si cum ai planta in mintea cuiva un copac iar apoi te-ai apuca sa il cresti, sa ii tai crengile care nu iti plac, sa le lasi sa creasca doar pe alea care iti plac. Nu! Lasa mintea celuilalt sa isi creasca singura copacul. Tu doar planteaza samanta.

Nu conteaza cate cuvinte zici si nici ce cuvinte zici. Conteaza cand le zici.

Pana la urma, cel mai mare lucru pe care il poti spune este "ELEFANT".