FILM

22 Jump Street
Regie:Phil Lord, Christopher Miller
Distributie: Channing Tatum, Jonah Hill

Dupa ultima misiune de acoperire, in care se inflitrau intr-un liceu, cei doi politisti imaturi se intorc iar pe bancile scolii, doar ca acum sunt intr-o facultate. Prietenia dintre Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) va fi pusa la testare: in timp ce incearca sa rezolve cazul, ei descopera si daca pot fi maturi. Regia ii apartine lui Phil Lord si Chris Miller.

Grace of Monaco
Regie: Olivier Dahan
Distributie: Nicole Kidman, Tim Roth

Actiunea filmului este plasata in 1962, cand Monaco se afla intr-o disputa pe tema taxelor cu Franta, iar in aceeasi perioada Alfred Hitchcock i-a oferit o sansa lui Grace sa se intoarca la film. Nicole Kidman intr-un interviu pentru ''Paris Match" spunea ca pelicula nu este una biografica si nici un documentar de fictiune, dar reflecta o mica parte a vietii lui Grace Kelly, unde se dezvaluie personalitatea sa plina de umanitate, la fel ca si temerirele si slabiciunile sale. Aceasta productie este asteptata cu nerabdare, ca orice alt subiect despre flamboianta familie princiara Grimaldi.

The Fault in Our Stars
Regie: Josh Boone
Distributie: Shailene Woodley, Ansel Elgort

Shailene Woodley si Ansel Elgort sunt protagonistii acestei povesti de iubire emotionante, despre doi tineri bolnavi de cancer, care se indragostesc. Ea respira printr-un tub de oxigen, el are un picior de lemn, dar intalnirea lor le va schimba viata. Laura Dern si Willem Dafoe apar in roluri secundare. Drama ar trebui lansata in SUA pe 6 iunie 2014.

Chef
Regie: Jon Favreau
Distributie: Jon Favreau, Sofia Vergara, John Leguizamo

Un chef care isi pierde restaurantul decide sa isi deschida un restaurant ambulant, intr-o rulota. Astfel, el incearca sa isi duca visul mai departe si sa se apropie de familia sa instrainata. Regia comediei ii apartine lui Jon Favreau (Iron Man, Iron Man 2), care a semnat si scenariul si joaca in rol principal. Din distributie fac parte Jon Favreau, Sofia Vergara, John Leguizamo, Dustin Hoffman, Scarlett Johansson sau Robert Downey Jr.

Retrospectiva TIFF 13

Retrospectiva TIFF 13

Filmele de la TIFF se vad la Bucuresti intre 10 si 19 iunie, intr-o retrospectiva organizata la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu si J’ai Bistrot. Circa 50 de titluri din selectia Festivalului International de Film Transilvania (30 mai - 8 iunie, la Cluj-Napoca) vor fi proiectate pentru spectatorii din Capitala.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

TEATRU

VINERI

Tectonica sentimentelor - T. Naţional I.L.Caragiale, ora 19:30

Tectonica sentimentelor

Cu:
Diane - Ilinca Goia
Richard - Liviu Lucaci
Doamna Pommeray - Tamara Creţulescu
Rodica - Carmen Ionescu
Elina - Valentina Zaharia

Regizor: Nicolae Scarlat

SAMBATA

Doi pe o bancă - Teatrul Metropolis, ora 19:00

Doi pe o bancă

Cu:
Ea - Tania Filip
El - Florin Zamfirescu

Regizor: Emanuel Pârvu

DUMINICA

Poveste despre tatăl meu - Teatrul Odeon, ora 19:30

Cu:
Gelu Niţu
Mircea Constantinescu
Mircea N. Creţu
Dan Bădărău
Crina Mureşan
Ioana Anastasia Anton

Regizor: Gelu Colceag

PARTY

Sensational Serendipity - Sun Sensations Beach Club

12 Iun ora 19:00 - 03:00

Sensational Serendipity

Timetable:

►Underground Knights - 19:00 - 22:00

►Razvan Dinescu - 22:00 - 23:00

►Gully - 23:00 - 01:00

►KlangTherapeuten - 01:00 - 03:00

►Teenage Mutants - 03:00 - 05:00

►Ok Corral - 05:00 - 08:00

Arena DnB Summerfest 2014 - Arenele Romane

14 Iun ora 22:00 - 06:00

Arena DnB Summerfest 2014

Daca e iunie, e arena dnb Summerfest! Anul acesta Summerfestul are loc pe 14 iunie si tema acestei editii este FIRE! Arenele vor arata special cu aceasta ocazie, in ton cu tema, care se va regasi atat in traditionalul concurs de graffiti cat si prin prezenta unor fire jugglers on the spot! plus alte surprize.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

We Dance with Bill Patrick, Thomas Melchior, Priku & Piticu, Barac & Gescu - Playa Verde Summer Club

14 Iun ora 12:00 - 20:00

We Dance with Bill Patrick, Thomas Melchior, Priku  Piticu, Barac  Gescu

Asteptarea a luat sfarsit! Nu mai e nevoie sa ne hranim doar cu amintirile de vara trecuta! In vara asta, la Playa Verde, am pregatit o serie de evenimente atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii.

Incepem cu o petrecere in familie alaturi de artisti tare indragiti pe ale noastre meleaguri: Thomas Melchior si Bill Patrick insotiti de ai nostri bravi baieti Priku & Piticu si Gescu & Barac.

Street Delivery 2014 - Strada Arthur Verona

13 Iun ora 10:00 - 22:00

14 Iun ora 10:00 - 22:00

15 Iun ora 10:00 - 22:00

Street Delivery 2014

Au trecut 9 ani de la prima revendicare a strazilor bucurestene. Intre timp, ne-am gasit cu voi, cei care va doriti orase pentru oameni, si la Timisoara si Iasi, am recuperat Gara de Nord cu Train Delivery si am creat Rahova Delivery alaturi de comunitatea unui cartier cu situatie incerta. In cativa ani, cu sprijinul vostru si al comunitatilor locale, am vrea sa declaram un Weekend National al Spatiului Public in marile si micile orase din Romania.

Tema Street Delivery de anul acesta, pe baza careia am selectat cele peste 400 de proiecte inscrise de voi, e SOCIETATEA MOBILĂ. Ce-i aia „societate mobila”? E un joc de cuvinte care combina „societatea civila” cu ideea de mobilitate. Iar cand spunem MOBILITATE, ne gandim la doua lucruri.

Origami Sound Summer Fair 2014 - Control

14 Iun ora 23:00 - 07:00

Origami Sound Summer Fair 2014

Sambata,14 iunie, magia prinde viata, sub vizualurile semnate VIDRa. Venit tocmai din Galati, producatorul de muzica R&B Village este la curent cu nevoia publicului bucurestean in materie de muzica si este pregatit sa ii ofere doza necesara de underground.

Guesthouse Closing Party - Guesthouse

13 Iun ora 23:00 - 07:00

Guesthouse Closing Party

IRB Nations Cup

IRB Nations Cup

Iunie va fi luna meciurilor internationale ale fortelor in ascensiune din lumea rugbystica.

International Rugby Board a anuntat astazi ca IRB Nations Cup va avea loc in Romania intre 13 si 22 iunie, avandu-le ca protagoniste pe Emerging Ireland, Rusia, Uruguay si gazda, Romania.

Competitia se va desfasura pe parcursul a trei zile de meci – 13, 18 si 22 iunie – pe Stadionul National Arcul de Triumf, Bucuresti.

Turneul are o importanta esentiala in dezvoltarea performantei natiunilor participante, dar si in dezvoltarea rugbyului in tara gazda.

Intr-un an care include cea de a doua editie a IRB Tbilisi Cup in Georgia in iunie, o versiune extinsa a IRB Pacific Nations Cup, meciuri internationale ale Samoa, SUA, Canada in iunie, tarile din cel de-al doilea esalon valoric vor fi din nou expuse la competitii disputate in drumul lor spre Cupa Mondiala 2015.