Morgan Freeman şi Myrna Colley-Lee s-au despărţit după o relaţie de 26 de ani.

 

Morgan Freeman, Myrna Colley-Lee

 

Myrna Colley-Lee a fost cea de-a doua soţie a actorului Morgan Freeman. Înainte de Myrna Colley-Lee, actorul a fost căsătorit timp de 12 ani cu Jeanette Adair Bradshaw.

Întrucât nu a fost făcută publică vreo explicaţie pentru divorţul de Myrna Colley-Lee, este de aşteptat ca cei doi să se fi separat din cauza obişnuitelor "diferenţe ireconciliabile".

 

Jack Nicholson, Angelica Houston

 

Jack Nicholson şi Angelica Houston (16 ani)

Jack Nicholson a fost căsătorit cu Sandra Knight în perioada 1962 - 1968, divorţul celor doi fiind urmat de o relaţie de 16 ani a actorului cu Angelica Houston.

Relaţia s-a destrămat atunci când Angelica Houston a aflat că Rebecca Broussard este însărcinată cu copilul lui Jack Nicholson. Nicholson nu şi-a legalizat însă niciodată relaţia cu Broussard.

 

Harrison Ford

 

Harrison Ford şi Mary Marquardt (15 ani)

Acesta a fost primul mariaj al lui Harrison Ford. Actorul şi Mary Marquardt au fost căsătoriţi în perioada 1964 - 1979 şi au împreună doi copii.

 

Harrison Ford

 

Harrison Ford şi Melissa Mathison (21 de ani)

Nu se poate spune că Harrison Ford nu s-a străduit să menţină o relaţie. El s-a căsătorit cu scenarista Melissa Mathison în 1983 şi au divorţat, după 21 de ani, în 2004.

Cei doi au împreună un băiat şi o fată. După divorţul lor, Harrison Ford a început o relaţie cu actriţa Calista Flockhart, starul serialului "Ally McBeal", cu care s-a căsătorit în 2010.

 

Arnold Schwarzenegger

 

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger s-au despărţit după 25 de ani de relaţie

Cei doi s-au căsătorit pe 26 aprilie 1986, au patru copii frumoşi şi păreau să aibă o viaţă perfectă. Însă, în mai 2011, Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger au anunţat că divorţează, după o căsnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divorţ după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut cu peste 10 ani înainte de o fostă menajeră a cuplului.

 

Tim Robbins

 

Susan Sarandon şi Tim Robbins (21 de ani)

El este cu 12 ani mai tânăr decât cunoscuta actriţă, însă ea s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor în toţi aceşti ani.

Deşi cei doi nu şi-au legalizat relaţia, au trăit împreună timp de 21 de ani şi au împreună doi fii. În aceste condiţii, decizia lor de a se despărţi, anunţată în 2009, a fost surprinzătoare.

 

Robert Redford

 

Robert Redford şi Lola Van Wagenen (27 de ani)

Lola Van Wagenen a devenit doamna Redford pe 9 august 1958, la Las Vegas. Ei au avut împreună patru copii, însă primul lor fiu - Scott - a murit la vârsta de doi ani şi jumătate, pe 17 noiembrie 1959. Actorul şi Lola Van Wagenen au divorţat în 1985. În iulie 2009, Redford s-a căsătorit cu Sibylle Szaggars.

 

Robin Williams

 

Robin Williams şi Marsha Garces (19 ani)

După ce Robin Williams a divorţat de prima lui soţie, Valerie Velardi, în 1988 (cu care a avut un fiu), actorul s-a căsătorit cu bona fiului său, Marsha Garces, în 1989, când aceasta era însărcinată în câteva luni cu copilul lui.

În 2008, Marsha a cerut divorţul, citând aceleaşi "diferenţe ireconciliabile". Williams s-a recăsătorit în 2011.

 

Anthony Hopkins

 

Anthony Hopkins şi Jennifer Lynton (29 de ani)

Anthony Hopkins a fost căsătorit timp de cinci ani cu prima sa soţie, Martha O'Brien, după care, în 1973, s-a căsătorit cu Jennifer Lynton. Cei doi au fost împreună timp de 29 de ani, până în 2002.

Hopkins nu a aşteptat apoi prea mult timp până s-a căsătorit din nou, în 2003, cu cea de-a treia sa soţie, Stella Arroyave, comerciant de antichităţi. Ulterior, actorul a declarat că a cunoscut-o pe Stella în ziua în care a intrat în magazinul ei de antichităţi.

 

Danielle Steel

 

Danielle Steel şi John Traina (17 ani)

Prolifica scriitoare de romane de dragoste a fost căsătorită de cinci ori. Cea mai longevivă relaţie, de 17 ani, a avut-o însă cu cel de-al patrulea ei soţ, John Traina.

 

Clint Eastwood

Clint Eastwood şi Maggie Johnson (31 de ani)

Clint Eastwood a fost căsătorit cu prima sa soţie, Maggie, din 1953 până în 1984. A fost o performanţă pentru Maggie să stea 31 de ani alături de cel descris drept un "afemeiat" şi care este tatăl a şapte copii ce provin din relaţiile pe care le-a avut cu cinci femei.

Eastwood s-a căsătorit în 1996 cu vedeta de televiziune Dina Ruiz şi cei doi au împreună o fată.

Citeste mai mult AICI