Când a fost întrebată ce poziţie sexuală preferă, Lady Gaga a răspuns repede. "În dormitor, îmi place să mi se spună ce să fac", şi-a lămurit ea fanii, informează The Sun.

Ea a explicat că atunci când era mai tânără nu-i plăcea să facă prea mult sex. "Toată lumea crede că sunt un star pop maniac, încărcat sexual. Ceea ce sunt, dar nu-mi aduc aminte să-mi fi plăcut sexul decât atunci când m-am maturizat mai mult", a mai spus cântăreaţa.

Lady Gaga recunoaşte că nu a fost interesată de relaţii de lungă durată acum câţiva ani după ce mai mulţi bărbaţi au făcut-o să sufere emoţional.

"Am avut relaţii cu câţiva bărbaţi mai în vârstă. Apoi, după ce m-am maturizat, cariera mea a devenit mai importantă decât orice. Oricine intervenea în calea mea sau avea o influenţă negativă asupra mea, era scos din viaţa mea. Dragostea este în continuare cel mai înfricoşător lucru din viaţa mea", a menţionat artista.

Cântăreaţa a precizat că nu şi-a găsit încă dragostea. "Încă îmi caut iubirea. Ştiu sentimentul ăla, sentimentul imposibilului. Sentimentul ăsta nu îl am însă şi pentru munca mea. Acolo nu depind de nimeni. În acelaşi timp, e un lucru minunat să iubeşti pe cineva şi să-ţi împarţi dragostea cu acea persoană", a concluzionat Lady Gaga.