Britanicul Tim Stokely a învățat din greșelile trecutului și a dat lovitura cu OnlyFans, aplicația care îi conectează pe creatorii de conținut cu fanii lor. În general, conținutul disponibil în platformă este strict pentru adulți, mulți admiratori ai unor celebrități fiind dispuși să plătească pentru a-și vedea idolii în pielea goală sau într-un context asemănător.

Tim Stokely, azi în vârstă de 37 de ani, a ajuns la o avere impresionantă cu ajutorul OnlyFans, afacere care generează încasări de circa 400 de milioane de lire în fiecare an.

Dar, începutul a fost greu și a depins de bunăvoința tatălui său, care i-a împrumutat 10.000 de lire sterline. Când i-a dat banii, acesta i-a spus: „Tim, este pentru ultima dată”. Și ultima dată a fost cu noroc.

Azi, aplicația OnlyFans are peste 100 de milioane de utilizatori și a generat încasări de circa 2 miliarde de lire. Însă nu doar fondatorul său câștigă bani frumoși. Vedetele care își fac conturi în platformă și vând conținut video sau foto către fanii lor pe bază de abonament se pot îmbogăți peste noapte. 

Actrița Bella Thorne, care a jucat în filme și seriale Disney, a încasat un milion de dolari în 24 de ore din conținutul vândut pe OnlyFans.

Viața extravagantă a lui Tim Stokely

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Stokely (@timstokely)

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Tim Stokely are o avere estimată la 120 de milioane de lire sterline, din care își permite să ducă o viață extravagantă. Pe rețelele sociale, antreprenorul și-a etalat lucrurile scumpe care îi oferă plăcere: bolizi de lux, bărci, iahturi și conacul lui de la țară.

Domeniul său este situat în orășelul Bishop's Stortford din comitatul Hertfordshire și a costat 2,45 milioane de lire în 2019. Vorbind despre el, Tim Stokey l-a numit „un conac închis cu cinema și saună”. Clădirea are 6 dormitoare, 8 băi, o sală de forță, cinematograf, saună și bar propriu.

Cele mai multe fotografii impresionante postate pe rețelele sociale datează de dinainte de 2018, an în care a vândut 75% din acțiunile OnlyFans omului de afaceri de origine ucraineană Leonid Radvinsky. 

Tim Stokly deține funcția de CEO al Fenix International Limited, companie prin care a fondat OnlyFans în 2016. Anterior acestei afaceri de succes, britanicul a fondat mai multe startup-uri, precum GlamWorship, Custom4U, și 121with.

Fotografii: @ timstokely

Vezi și VIDEO: