Lista premianților a fost dominată de Drake, acesta fiind câștigător a 12 categorii, printre care cel mai bun artist masculin, cel mai bun album rap sau cel mai difuzat videoclip. Premii au mers și către Ariana Grande, Maroon 5 & Cardi B, The Weekend sau Ed Sheeran. 

Din postura de principal remarcat al serii, Drake a atras atenția și prin eleganța ținutei. Costumul vișiniu a fost completat de un tricou negru și accesorizat cu un lanț auriu.

O apariție care a bucurat, cu siguranță, privitoarele show-ului a fost cea a fraților Jonas. Joe, Nick și Kevin au apărut în costume mulate de diferite nuanțe: de la albastru închis la bej și crem. Acompaniați de formația lor și înconjurați de foc, au oferit un super spectacol prin interpretarea unui mix dintre melodiile lor cunoscute, precum Sucker, Cake by the ocean și Jealous. 

Brendon Urie, solistul formației Panic! at the Disco a optat pentru o ținută ”all black”, costum și cămașă neagră, la momentul în care a primit premiul petru cel mai bun album rock. El și-a schimbat rapid costumul când a urcat pe scenă alături de Taylor Swift, când pentru a se asorta cu ea a ales o combinație de nuanțe roz care au oferit o stare de bine și veselie celor din sală și nu numai. 

Membrii formației Imagine Dragons au obținut premiul pentru cel mai bun artist rock și și-au menținut imaginea clasică, fiecare optând pentru ținute care au avut ca element comun negrul. 

Maluma a adus din aerul latino specific și a ales o pereche de pantaloni și o geacă care îmbinau nuanțe de mov, albastru și roșu. Caracteristic aparițiilor lui și-a accesorizat costumația cu numeroase bijuterii, precum inelele vizibile pe fiecare deget. 

Seară a fost completată de numeroase apariții sexi și interpretări pe măsură care le-au oferit telespectatorilor și celor care se aflau în sală un spectacol de care să-și poată aminti până anul viitor. 

Sursă foto: Getty Images