Pur și simplu, sexul puternic are nevoie de baterii, telecomenzi, electricitate, cabluri, beculețe, precizie și viteză, pentru a se simți împlinit.

Cu siguranță te-ai regăsit în această descriere și te-ai gândit și la alți câțiva prieteni care ar putea rezona. Pentru că tehnologia evoluează tot mai rapid în ultima vreme, iar tu ai nevoie să fii conectat și ancorat în modernitate, trebuie să știi care sunt cele mai cool gadgeturi care ți-ar face viața mai ușoară și mai frumoasă în 2019:

1. Căștile wireless

Indiferent dacă le folosești pentru a asculta muzică atunci când ești la birou și lucrezi la un proiect important sau dacă ai nevoie de ele pentru a vorbi la telefon în timp ce conduci, căștile au devenit un accesoriu indispensabil.

Și pentru că în 2019 totul este wireless și minimalist, așa trebuie să fie și căștile tale. Alege un model de casti wireless compatibil atât cu laptopul, cât și cu telefonul. Asigură-te înainte de performanțele lor, citind review-uri de produs și recomandări de la prietenii tăi care au încercat deja modelele care îți fac cu ochiul.

2. Încărcătorul portabil

Vei spune că acesta este un gadget care a apărut de mult timp pe piață, însă trebuie să recunoști atât utilitatea lui, cât și faptul că tehnologiile sunt din ce în ce mai evoluate. Dacă în urmă cu doar câțiva ani te puteai baza pe un astfel de dispozitiv pentru a-ți încărca parțial telefonul, autonomia noilor modele îți va rezolva toate problemele.

În plus, există variante cu mai multe porturi USB, în cazul în care ai nevoie să îți încarci atât telefonul personal, cât și pe cel de muncă, dar și tableta, audio-playerul, smartwatchul, eReaderul, căștile sau orice alt gadget cu o nevoie similară de electricitate.

3. Smart speakerul

Îl poți folosi pentru a asculta muzică, pentru a verifica prognoza meteo, pentru a trimite mesaje text, pentru a-ți suna prietenii, pentru a face căutări pe Google sau alte motoare de căutare și chiar și pentru a face cumpărături online. Deja ți-l dorești?

Să mai spunem și că îți poate transforma locuința într-un veritabil smart home? Atunci când îl conectezi la alte dispozitive compatibile, smart speakerul poate fi folosit drept telecomandă pentru televizor sau te poate ajuta să reglezi intensitatea luminii, dar și să controlezi termostatele, printr-o simplă comandă vocală.

4. EBook readerul

Un bărbat puternic este un bărbat întotdeauna informat și la curent cu tot ce se întâmplă, raportat la actualitatea cotidiană, dar și la cultură. Deși romantismul cărților și al ziarelor nu poate fi comparat cu nimic, trebuie să recunoști că acestea nu mai sunt cele mai la îndemână surse de informare.

Un eBook reader îți va permite să citești publicațiile preferate, dar și lucrările celor mai în vogă autori, fără a-ți ocupa prea mult spațiu. În plus, vei putea lectura în miez de noapte cu lumina stinsă, fără a-ți deranja partenera de viață, deoarece modelele noi beneficiază de lumină proprie, reglabilă în funcție de necesități.

5. Lampa cu lumină terapeutică

Stresul și privarea de somn sunt cele mai mari probleme ale generațiilor tinere. Din fericire, cercetările în psihologie, somnologie și domeniile conexe sunt la fel de frecvente ca nopțile în care ți-e greu să pui geană pe geană.

Așa au apărut lămpile cu lumină terapeutică, o soluție modernă capabilă să mimeze apusul și răsăritul pentru a-ți seta corespunzător corpul pentru odihnă, dar totodată cu funcții extinse, cum ar fi redarea sunetelor din natură la o intensitate optimă, pentru a-ți induce starea de somn.

Care sunt gadgeturile de care nu te poți dezlipi și cu ce ai vrea să îți completezi arsenalul masculin?

Sursă foto: Shutterstock