În ceea ce privește mirosul, acesta este fără doar și poate o armă de seducție imbatabilă, motiv pentru care alegerea unui parfum de calitate pentru bărbați este una importantă. 

Iată câteva parfumuri care pot accentua masculinitatea oricărui bărbat. 

Boss Bottled Night, Hugo Boss

Special conceput pentru iubitorii de aventuri și provocări, parfumul Boss Bottled Night de la Hugo Boss se află printre preferințele bărbaților și ale femeilor deopotrivă.

Parfumul puternic lemnos emană masculinitate și este prezentat într-un ambalaj care te îndeamnă la nopți pline de distracție, fiind potrivit pentru evenimente de excepție.

 • Note de vârf: lavandă, mesteacăn
 • Notă de mijloc: violetă
 • Note de bază: note lemnoase, mosc

În timp ce notele florale oferă un miros seducător și misterios, notele lemnoase de mosc și mesteacăn promovează masculinitate și putere. 

Întregul brand Hugo Boss se concentrează asupra promovării masculinității. Dacă îți dorești ca masculinitatea ta să fie pusă în valoare pe oriunde mergi, acest parfum, ca și alte parfumuri Hugo Boss, poate fi o alegere potrivită pentru tine.

Bleu de Chanel

Emblematicul brand Chanel se adresează bărbaților prin intermediul unui parfum elegant, sofisticat și revigorant în același timp.

 • Note de vârf: zeamă de lămâie, bergamotă, mentă, pelin
 • Note de mijloc: lavandă, ananas, mușcată
 • Note de bază: lemn de santal, cedru, boabe de piper

Notele puternice de bergamotă, grapefruit și frunze de mentă îți surprind simțul olfactiv încă de la primele secunde ale aplicării parfumului pe piele, în timp ce mirosul de boabe de piper, alături de notele florale și cele de lemn își fac apariția abia atunci când temperatura pielii începe să crească și se completează perfect cu aceste arome.

Datorită aromelor sale deosebite, Bleu de Chanel este parfumul perfect pentru bărbații care vor să atragă atenția asupra lor în mod subtil.

Versace Eros

Inspirat de zeul iubirii, Eros, parfumul Versace Eros este un amestec olfactiv de senzualitate și virilitate. Principalul scop al acestui parfum este de a transmite pasiune și forță în același timp, acestea două fiind caracteristicile bărbatului modern, atent la înfățișarea sa și la modul în care se prezintă în public.

 • Note de vârf: mentă, măr caramelizat, lămâie, mandarină
 • Note de mijloc: ambroxan, salvie, mușcată
 • Note de bază: vanilie, lemn de santal, cedru, patchouli, portocală amăruie

Aromele selecte din compoziția parfumului oferă o explozie olfactivă proaspătă și mentolată, potrivită pentru orice moment al zilei.

Sauvage by Dior

Magnetic, misterios si senzual sunt trei cuvinte care descriu cel mai bine parfumul Sauvage by Dior. Avându-l ca imagine pe Johnny Depp, acest parfum este considerat simbolul masculinității rebele.

 • Notă de vârf: bergamotă
 • Note de mijloc: lavandă, nucșoară, piper
 • Note de bază: vanilie, ambroxan

Notele parfumului se îmbină într-o originalitate aparte, motiv pentru care bărbatul care poartă un astfel de parfum cu siguranță se va putea bucura de o prezență distinctă. Simplu, proaspăt, luminos și radiant în același timp, parfumul Sauvage de la Dior este potrivit pentru bărbații de orice vârstă care se autocunosc suficient de bine încât să se prezinte cu încredere deplină în orice context social.

Intense, Jimmy Choo

Apreciat de către bărbați datorită intensității și persistenței mirosului, parfumul Intense de la brandul Jimmy Choo se menține în topurile parfumurilor masculine încă de la debut. Aroma olfactivă se deschide cu note proaspete de mandarine și ananas și continuă cu o inedită combinație de note lemnoase și lavandă. 

 • Note de vârf: pepene, lavandă, mandarină
 • Note de mijloc: mușcată, piper negru, pelin
 • Note de bază: boabe de tonka, patchouli

Mireasma oriental-lemnoasă și prospețimea picantă fac din acest parfum unul potrivit pentru fi purtat atât pe timp de zi, cât și pe timp de seară, la ocazii deosebite. Din acest motiv, Intense de la Jimmy Choo este un parfum care nu trebuie să lipsească din colecția ta.

Modul în care alegi să te prezinți în societate și atenția la detalii spun multe despre tine ca bărbat. Astfel, pe lângă atitudine și comportament, nu uita să îți completezi stilul cu un parfum care să se potrivească personalității tale.

Sursă foto: freepik.com