Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", se află pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune.

Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a obţinut venituri de 24 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012. Charlie Sheen, fostul star al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", a ocupat anul trecut prima poziţie în acest top, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

Ashton Kutcher

 

Sheen, care poate fi văzut în această perioadă în "Anger Management", un sitcom produs şi difuzat de un post american de televiziune prin cablu, a fost concediat din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" după o dispută intens mediatizată cu directorii postului CBS şi nu se regăseşte în primele 10 poziţii ale topului Forbes din acest an.

Steve Carell, un alt actor care se afla în Top 10 anul trecut, cu venituri de 15 milioane de dolari, înainte de a părăsi serialul "The Office", nu apare nici el în topul din acest an.

Poziţia a doua în topul Forbes pe 2012 al celor mai bine plătiţi actori de televiziune este împărţită de Hugh Laurie, starul serialului "Dr. House", şi Ray Romano, starul serialului "Men of a Certain Age", fiecare dintre ei obţinând venituri de 18 milioane de dolari.

Poziţiile următoare din Top 10 sunt completate de actorii Alec Baldwin ("30 Rock", 15 milioane de dolari), Mark Harmon ("NCIS", 15 milioane de dolari), Tim Allen ("Last Man Standing", 14 milioane de dolari), Jon Cryer ("Doi bărbaţi şi jumătate", 13 milioane de dolari), Patrick Dempsey ("Anatomia lui Grey", 12 milioane de dolari), Jim Parsons ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari), Johnny Galecki ("The Big Bang Theory", 8 milioane de dolari) şi Jason Segel ("How I Met Your Mother", 8 milioane de dolari).

Editorii de la Forbes au precizat că estimările lor nu au inclus cheltuielile generate de salariile plătite managerilor şi agenţilor actorilor şi nici "alte costuri generate de statutul de vedetă".