Actorul Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", s-a menţinut pe primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, alcătuit în fiecare an de revista Heat, informează femalefirst.co.uk.

Daniel Radcliffe

 

Astfel, tânărul actor britanic a obţinut în ultimele 12 luni venituri de 53,3 milioane de lire sterline (65,5 milioane de euro).

Robert Pattinson, devenit celebru graţie rolului din franciza "Amurg/ Twilight", a urcat o poziţie faţă de topul de anul trecut şi ocupă locul al doilea, cu venituri de 38,73 de milioane de lire sterline (47,5 milioane de euro).

Poziţia a treia este ocupată de actriţa Keira Knightley, care a obţinut venituri de 32,7 milioane de lire sterline (40,1 milioane de euro).

Topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani a fost alcătuit pe baza contractelor declarate în mod public de aceste vedete.

Poziţiile următoare din Top 10 sunt ocupate, în ordine, de actriţa Emma Watson (26,5 milioane de lire sterline), grupul pop One Direction (26,3 milioane de lire sterline), cântăreaţa Adele (26 milioane de lire sterline), actorul Rupert Grint (23,4 milioane de lire sterline), cântăreaţa Leona Lewis (13,6 milioane de lire sterline), cântăreaţa Cheryl Cole (13,4 milioane de lire sterline) şi cântăreaţa Katie Melua (11 milioane de lire sterline).