Audrey Hepburn se află pe primul loc într-un top al celor mai bune replici "de agăţat" din filme, cu o frază pe care a rostit-o în comedia romantică "Şarada/ Charade" (1963).

Topul a fost alcătuit pe baza rezultatelor unui sondaj realizat de site-ul de întâlniri Badoo.com.

Audrey Hepburn


"Nu muşc, să ştii... decât dacă e necesar", i-a spus Hepburn actorului Cary Grant, colegul ei din acel film din 1963. Această replică a ocupat primul loc în sondajul realizat pe utilizatorii de sex feminin ai site-ului.

To Have and Have Not

 

Pe locul al doilea s-a clasat o frază celebră rostită de Lauren Bacall, adresată personajului jucat de Humphrey Bogart în filmul din 1944 "A avea sau a nu a avea/ To Have and Have Not": "Nu trebuie să spui nimic. Poate, doar să fluieri. Ştii să fluieri, nu-i aşa Steve? Îţi strângi buzele şi... sufli aerul".

Locul al treilea este ocupat de replica rostită de personajul jucat de Kathleen Turner, adresată personajului interpretat de Bob Hoskins, în filmul "Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit?" - "Nu ştii cât e de greu să fii o femeie care să arate la fel de bine ca mine".

În schimb, bărbaţii au fost de o altă părere şi cei mai mulţi dintre ei au votat pentru o replică rostită de Bette Davis într-un film din 1932. "Mi-ar plăcea să te sărut, dar tocmai mi-am spălat părul", a spus celebra actriţă americană în lungmetrajul "The Cabin in the Cotton".

Shirley MacLaine ocupă locul al doilea, cu o replică din "Vorbe de alint/ Terms of Endearment"- "Nu mă venera, până nu voi merita asta".

Replica actriţei Lauren Bacall din filmul "A avea sau a nu a avea" se află pe locul al treilea.