FILME

The Last Witch Hunter (Vin Diesel)

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vanator de vrajitoare, nevoit sa faca echipa cu una din inamicele sale, o vrajitoare, pentru a impiedica intrunirea sacra a vrajitoarelor - ce urmeaza sa aiba loc in New York-ul zilelor noastre - si a evita astfel condamnarea pe vecie a umanitatii.


Legend (Tom Hardy, Emily Browning)

Actiunea plasata in anii 1960 ii urmareste pe gemenii mafioti Reggie si Ron Kray in timp ce isi consolideaza imperiul criminal semanand teroare in Londra, dar surprinde si actiunile care au dus la declinul lor.


Macbeth (Marion Cotillard, Michael Fassbender)

Michael Fassbender este Macbeth, generalul scotian din intunecata tragedie a lui Shakespeare. Epuizat de o lunga batalie, generalul ajunge intr-o padure unde i se prevesteste ca va deveni regele tarii. Ros de ambitie si impins de la spate de sotia sa, Lady Macbeth (Marion Cotillard), generalul incepe sa planuiasca rasturnarea de pe tron a regelui Duncan.


Film de festival: Victoria (2015)

In cadrul Zilelor filmului german, se va proiecta filmul premiat anul acesta cu Ursul de Argint la Berlin. Victoria, regizat de Sebastian Schipper, este filmat intr-un singur cadru, lung de 140 de minute.

Film pentru copii: Blinky Bill the Movie (2015)

Aventurile unui urs koala australian pornit in cautarea tatalui sau pot fi o buna motivatie de mers la cinema pentru intreaga familie. Regia: Deane Taylor, Noel Cleary, Alexs Stadermann, Alex Weight.

PETRECERI

Klubnacht (Azi ora 23:00 - 06:00; Maine ora 23:00 - 06:00; 23 Oct ora 23:00 - 06:00; 24 Oct ora 23:00 - 06:00; 30 Oct ora 23:00 - 06:00)

Kulturhaus Bukarest foloseste in serile de vineri si de sambata urmatoarea abilitate: capacitatea de a alege ce fel de trairi vrei sa ai. Petrecerea de la etaj are caracteristicile sale distincte, dar la subsol lucrurile sunt cat se poate de clare in cele doua nopti. Muzica buna, prietenii tai, petrecerea obisnuita, fara nici un fel de tematica, simpla, dar atat de puternica in termeni de distractie si atitudine.

Genuri muzicale: alternative, punk, rock, progressive, grunge, reggae, funk, 90’s, 80’s.

Snow Fest Promo Party 2 - Moonlight Breakfast, Brum & Bully

Snow Fest, cel mai popular eveniment din Alpii Francezi, sarbatoreste cea de-a 6-a editie intre 19 si 26 martie 2016, in celebra statiune montana Les Deux Alpes, a doua ca vechime din Franta.

Si pentru ca niciun spectacol nu este complet fara trupe care sa incinga atmosfera, in cadrul Snow Fest vor canta formatii romanesti iubite de publicul autohton si international.

CONCERT VAMA

Tudor Chirila reuseste sa fie in acelasi timp pe televizoarele tururor romanilor la Vocea Romaniei, si in concert Vama in True Club, astazi de la ora 22.00

Ce facem in weekened

CONCERT XZIBIT

Arhicunoscutul hip hopper, star de televiziune si producator, promite fanilor romani o noapte exploziva, in care vor putea fredona cele mai cunoscute hituri ale artistului: "X", "Bitch Please", "What U See Is What U Get" sau "What's The Difference"! Concertul are loc sambata seara incepand cu ora 23.00 in clubul ONE.

Ce facem in weekend


Maximum Rock Festival 2015

Pentru iubitorii rock-ului se anunta un weekend lung pentru ca la Arenele Romane si Colectiv se vor perinda 25 de trupe care mai de care mai “metalice”. La intrare, in ziua concertului, pretul unui bilet este 135 lei.

Home Fest

In acest weekend debuteaza si cea de-a doua editie a Home Fest adica opt zile de evenimente (pana in 24 octombrie) in case si apartamente bucurestene. Se va lasa cu invitati din strainatate si cultura. Veti putea participa pe baza de inscriere prealabila, iar programul il puteti “rasfoi” aici.  

D’ale noastre

Duminica la teatru suna exact ceea ce trebuie. Va propunem o piesa sub semnatura lui Gigi Caciuleanu, jucata la TNB. O comedie inspirata dintr-o revizitare a lui Caragiale, ca sa ne ajute sa radem si sa uitam. Bilete, intre 16 si 40 de lei.


Chiar si dupa finalul weekendului, petrecerea va continua cu Rahova Delivery! Intre 18 si 20 octombrie, strada Sabinelor din cartierul Rahova devine o platforma culturala si o retea civica prin care bucurestenii vor intalni una dintre cele mai intense si vulnerabile comunitati ale orasului. laBOMBAstudios, in parteneriat cu Fundatia Carturesti si cu sprijin financiar de la Administratia Fondului Cultural National, va invita la Rahova Delivery, un bairam in mijlocul strazii si in curtile oamenilor cum n-a mai vazut Bucurestiul. Muzica, dans, mancare, traditii rrome, arta si artizanat, dar si ateliere creative, de activism si implicare sociala intr-un mix marca Street Delivery.