Cei de la Tudor Tailor ne-au invitat la showroom-ul din Bucuresti pentru a ne prezenta noua colectie si pentru a ne spune care este marea ambitie si principalul obiectiv : sa devina un brand international.

Compania infiintata in urma cu 6 ani intr-un apartament a ajuns sa aiba magazine in Bucuresti, Cluj si Timisoara si a organizat evenimentul de prezentare a colectiei pentru barbati chiar in ziua in care se implinea 1 an de la mutarea in noua locatie din capitala. 

Vezi mai jos comunicatul oficial


_______________________________________

Brandul romanesc de costume barbatesti made-to-measure Tudor Tailor anunta lansarea noii colectii de costume si accesorii pentru barbati pentru sezonul Toamna-Iarna 2016-2017, reunite sub conceptul Fusion Art. Noua colectie, care exprima imbinarea dintre arta si stil, a fost prezentata intr-un eveniment special care a avut loc la showroom-ul Tudor Tailor din Bucuresti.

Tudor Tailor propune pentru sezonul toamna-iarna 2016-2017 costume pentru barbati intr-o cromatica variata de tonuri mature, dar luminoase, care impreuna ofera colectiei o subtila influenta retro, cu un aspect modern si impozant fara efort.

Materialele de cea mai inalta calitate – lana sau amestecuri de lana si matase ori mohair, nuantele elegante si culorile accent ofera un caracter dinamic, un imbold de energie inspirat de finalul sezonului rece si apropierea primaverii. Clientii Tudor Tailor vor putea combina piese in nuante somptuoase, cu note retro de maro si verde, complementate de piese albastru intens sau violet, ideale pentru a lumina o tinuta in sezonul rece. Piesele in tonuri aprinse de rosu sau roz sunt echilibrate intr-o maniera masculina de nuante dealbastru sau culori neutre. Cromatica noii linii de costume este imbogatita de tonuri elegante de burgundy, usor de combinat cu piese in albastru intens. Nu lipsesc nici nuantele sobre de gri sau negru, care balanseaza tonurile deschise la culoare.

Melanjul cromatic al noii linii de costume Tudor Tailor vine sa sustina tocmai conceptul Fusion Art al colectiei Toamna-Iarna 2016-2017.

”Cu fiecare noua colectie, misiunea Tudor Tailor merge dincolo de a croi perfect un costum barbatesc de calitate. Ne propunem sa rafinam experienta de a purta un costum si sa o transformam intr-o atitudine si un stil de viata in sine”, declara Alin Copindeanu, CEO si co-fondator Tudor Tailor.

Colectia Tudor Tailor Toamna-Iarna 2016 – 2017 este disponibila in Flagship Store-ul din Bucuresti, pe Calea Floreasca 112, si in showroom-urile din Cluj si Timisoara. intreaga gama de produse - costume, camasi, pantofi sau accesorii, precum si articole de marochinarie personalizabile (genti sau huse de laptop si tableta) - se pot achizitiona si prin intermediul magazinului online www.tudor-tailor.com, urmand ca aceasta sa fie disponibila si la nivel international.

Serviciile Tudor Tailor sunt personalizate in functie de fiecare client in parte, iar produsele sunt croite urmand masurile exacte ale clientilor. Acestia au, de asemenea, posibilitatea de a alege tesatura dorita din aproximativ 5000 de materiale provenite de la cei mai renumiti si respectati furnizori din intreaga lume, intre care Holland&Sherry, Dormeuil, Loro Piana sau Zegna.