Clarence Carter - a fost executat marti, intr-o inchisoare din Ohio. A avut avut un pranz modest: salata de ton, cartofi la cuptor, frunze de nap, paine de grau, o portocala si o bautura.

Clarence Carter

 

James Smith - a fost executat in 1990, in Houston. Prima lui optiune a fost... gunoi de la tomberon, insa i-a fost refuzata si i s-a cerut a doua varianta de meniu. A cerut atunci doar iaurt, pentru ca tot timpul a tinut la silueta.

gunoi

 

Robert Harris - executat in 1992, in California. A cerut un meniu complet de la KFC, doua pizza mari, sase doze de Pepsi, jeleu si tigari Camel.

KFC

 

Ted Bundy - criminalul in serie executat in 1989 a refuzat ultima masa. I s-a servit totusi friptura traditionala, oua, paine prajita, unt, lapte, suc, cafea si jeleu.

Ted Bundy

 

Teresa Lewis - prima femeie executata dupa 100 de ani in statul Virginia, in 2010. A cerut piept de pui, mazare dulce cu unt, tort de ciocolata si un suc.

Teresa Lewis

 

Gary Gilmore - executat in 1977. A cerut hamburgeri, oua, cartofi, cafea si whisky.

tortillas

 

Henry Porter - executat in 1985. A cerut tortillas, friptura, fasole, salata, ardei iute, inghetata si prajitura cu ciocolata.