Animalul său de companie, Choupette, o pisica albă din rasa Siameză, are un cont pe Twitter care este urmărit de 27.000 de persoane, are trei menajere şi călătoreşte cu un avion privat.

În condiţiile în care mariajele gay au fost legalizate de curând în Franţa, generând controverse puternice în opinia publică franceză, celebrul designer a făcut următoarea declaraţie, pentru emisiunea "Fashion Week: Backstage Pass", difuzată de postul CNN: "Deocamdată, căsătoriile între oameni şi animale nu au fost legalizate. N-am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti atât de tare de o pisică", informează independent.co.uk.

Întrebat dacă există ceva adevăr în zvonurile potrivit cărora Choupette ar avea trei menajere şi ar călători cu un avion privat, Karl Lagerfeld a spus: "Da. De ce nu?".

Cu toate acestea, designerul a spus că nu se teme de faptul că pisica ar putea deveni mai cunoscută decât el.

Cele trei menajere ale pisicii Choupette notează într-un jurnal special absolut tot ceea ce face Choupette în timpul zilei, iar Karl Lagerfeld citeşte acele însemnări atunci când se întoarce acasă. În nouă luni, jurnalul ţinut de cele trei menajere a ajuns deja la 600 de pagini.

Karl Lagerfeld este renumit pentru excentricităţile sale, afirmă jurnaliştii de la The Independent. Presa internaţională a afirmat că renumitul designer german a angajat în 2012 un chelner, a cărui singură sarcină era aceea de a-l urma la petreceri, purtând în spatele său un pahar cu Pepsi Max pe o tavă din argint.