Taribo West, unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști nigerieni, care în trecut a evoluat pentru Inter Milano și AC Milan, a făcut recent unele dezvăluiri inedite.

Ajuns la 46 de ani, fostul fotbalist este acum pastor în țara sa natală și a vorbit despre un eveniment care s-a întâmplat în anul 1998, în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Franța, și care, la acea vreme, a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Despre Taribo West, Jay Jay Okocha și Nwankwo Kanu, care erau liderii naționalei Nigeriei, s-a spus că ar fi chemat femei în cantonament, chiar înainte de meciul pe care l-au pierdut cu Danemarca, în optimile de finală, cu scorul de 4-1.

„Am văzut știrile care spuneau că Vulturii au fost în cluburi de noapte şi au condus limuzine în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Franţa, dar vă spun sincer: nu ştiu nimic despre asta. Dar ceea ce ştiu este că anumiţi jucători au strecurat femei în cantonament, asta am văzut. Femeile erau din Africa și veniseră să urmărească turneul. Se îndrăgostiseră de echipa noastră datorită modului în care am jucat în faza grupelor. Aşa că a fost simplu pentru jucători să le aducă în camerele lor. Au fost obosiţi după ce şi-au făcut de cap cu femeile în noaptea de dinaintea meciului. Ţipam la ei pe teren, am fost foarte nervos la adresa lor. Au făcut toate astea pentru că aveau impresia că vom învinge Danemarca. De aceea în ziua meciului o mulţime de jucători nu au avut puterea de a le face faţă danezilor”, a spus Taribo West pentru Daily Mail.

foto: Getty Images; Profimedia Images

Vezi și: Cine este Tammy Hembrow, "regina Instagramului", urmărită de 11 milioane de oameni