şi a cerut agenţiei spaţiale americane (NASA) să analizeze în detaliu acel obiect misterios ce are forma unei cutii paralelipipedice.

De la iguane fosilizate şi până la stânci care imită forma capului lui Barack Obama, internauţii care cred în teoriile despre existenţa unor conspiraţii afirmă că au descoperit tot felul de obiecte bizare pe Marte, relatează dailymail.co.uk.

Acum, un sicriu de extraterestru a fost adăugat pe această listă, după ce un internaut american din statul Maryland, pasionat de căutarea formelor de viaţă extraterestre, a descoperit într-o fotografie făcută pe Marte un obiect despre care afirmă că ar fi "o cutie decorativă".

Marte

"Sicriul" a fost descoperit de Will Farrar, administratorul canalului WhatsUpintheSky37 de pe site-ul YouTube, în timp ce analiza o serie de fotografii realizate pe Marte de roverul american Curiosity.

"Această cutie arată în mod cert ca un sicriu modern făcut din ciment. La fel arată şi partea de stâncă de pe dealul din spatele lui, care pare să fie un fel de scări, dar şi resturile din piatră din partea stângă a imaginii, care par să fie rămăşiţele unor construcţii făcute de o civilizaţie străveche", spune Will Farrar.

La rândul său, Scott Waring, un alt internaut pasionat de căutarea formelor de viaţă extraterestre, care scrie pentru UFO Sightings Daily, este de părere că acel "sicriu" a fost făcut dintr-o substanţă asemănătoare pietrelor de pe Terra.

"Cât le-ar lua inginerilor de la NASA să programeze roverul Curiosity pentru a-l face să se întoarcă puţin şi să examineze conţinutul acelei cutii? Pare să aibă o lungime de un metru şi o lăţime şi o înălţime de 0,4 metri. Multe specii de extratereştri sunt scunde, inclusiv o specie de «grays»", a declarat el.

Citeste mai mult pe Mediafax