Participanta la Miss Maine USA, Marisa Butler, este un model care s-a apucat de "lupte" cu rechinii! Frumoasa de 21 de ani a reusit sa prinda deja 30 de rechini anul acesta, desi a invatat sa pescuiasca in octombrie 2014.

Ea s-a oferit pentru voluntariat la National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) si spera sa eticheteze 100 de rechini anul acesta. Marisa si echipa ei intra in apa de 2 ori in apropiere de Nantucket, Massachusetts si in Florida pentru a ajuta programul.

"Este incredibil sa lucrez cu ei, vezi cat de inteligenti si puternici sunt - fiecare are o personalitate diferita. Nici macar nu am tinut vreo plasa de pescuit inainte de luna octombrie insa a treia captura a mea a fost un rechin. Auzi zgomotele si stii ca ai prins unul - este un moment ireal" spune Marisa, citata de Daily Star.

"Inainte sa incep sa pescuiesc nu m-am gandit la rechini. Toata lumea vrea sa prinda foci dragute si pui pentru ca sunt draguti si se ataseaza, nu realizeaza ca e important sa salvezi rechinii. Noi trimitem informatiile catre NOA care pot sa monitorizeze migratia lor. Multi rechini sunt prea mari pentru mine asa ca prind mai mici. Aici vorbim despre un animal mare, unii au si 2.5 metri. Cel mai mare pe care l-am prins cantarea 104 kilograme - e posibil sa fi fost un record pentru femei" mai spune Marisa.

Pe langa acest hobby, Marisa studiaza economie la Kings College, London, si lucreaza ca director de evenimente pentru un brand de retail, Town Pool, in Nantucket.

Vezi mai multe imagini aici