Sezonul 6 promite a fi cel mai tare din intreg serialul. Personajele sunt deja formate, situatiile comice sunt prezente in linistitul Fierbinti, scenariul fiind extrem de savuros. O serie de nume din cinematografia romaneasca si nu numai, vor aparea in episoade inedite asa cum deja v-ati obisnuit.

Muzica, coregrafie, duel - sunt cateva cuvinte care descriu perfect primul episod. Vasile, primarul din Fierbinti, este urmarit pentru atribuirea suspecta a unei mici suprafete de teren… 100 de hectare. Situatia este grava, toti primarii din localitatile invecinate, fiind destituiti.

Tot in primul episod, Bobita este pus intr-o situatie delicata: se pare ca baietelul cel mic al lui Firicel este al lui. Sau cel putin asa pretinde prichindelul. Cum se descurca in postura de tata si cum are de gand Firicel sa actioneze, aflati joi in primul episod al celui mai nou sezon Las Fierbinti.

„Sezonul 6 este cel mai tare de pana acum, si nu zic asta doar de dragul informatiei cititorului, ci tocmai pentru ca stiu ca acest sezon rezerva o gramada de situatii de-a dreptul amuzante si neasteptate. Gianina ramane in aceeasi nota de naivitate caracteristica ei. Prea multe nu pot dezvalui, insa ce va pot spune este ca Gianina sezonului 6 este cam pupacioasa :) o sa vedeti despre ce e vorba, maine seara, incepand cu ora 20.30, pe Pro TV ”, a declarat Anca Dumitra, alias Gianina din serial.

VIDEO AICI

„Tin sa va spun ca in opinia mea acesta este cel mai bun sezon scris de Mimi pana acum. Interesant mi se pare faptul ca in acest al saselea sezon personajele interactioneaza mai mult intre ele, adica se mai renunta la “bisericute”. Cu alte cuvinte, il veti vedea pe Bobita carciumarul in diverse situatii comice alaturi de Celentano sau Aspirina, de exemplu. si mai cred ca “Las Fierbinti” nu o sa se opreasca aici, poate doar cand lumea nu va mai dori sa rada”, a declarat Mihai Bobonete, alias Bobita.

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, in fiecare joi de la 20:30, la PRO TV!