Miercuri, 31 octombrie , de la 21:00 @Madame Pogany -  "Fa-mi loc!"

Fa-mi loc

 

Regia : Radu Beligan

Distributie: Marius Manole si Medeea Ana-Maria Marinescu

Pret: primele 3 randuri: 70 RON
Restul biletelor: 45 RON

Biletele se achizitioneaza de la intrare

Fata din curcubeu

 

Miercuri, 31 octombrie, de la 20:00 @ Teatrul Naţional Bucureşti - "Fata din curcubeu", de Lia Bugnar cu Tania Popa - la pian Marian Hâncu.

Pret bilet: 40 lei; 16 lei. Durata spectacolului: 1 ora şi 20 minute

"Imi place de mor cind am spectacolul asta. Nu fac nimic. Stau pur si simplu si ma minunez de Tania cum nu-i pocneste inima de spaima cind stie ca o sa fie o ora jumate singura pe scena. Imi mai amintesc cite ceva ce-a gresit la spectacolul trecut si-i spun, asa, ca sa para ca sint utila. Dupa care ii spun repede si ceva ce-a facut minunat, ca sa par indispensabila. Dupa care vine ora, intrati voi, intra si Tania, scamatoreste o ora jumate, dupa care aplauze si gata. Din nou acasa, din nou pe fb, anunt alt spectacol, din alta zi. Dupa care inca de citeva ori la fel si gata viata. Dupa care, Istoria literaturii, statie de metrou cu numele meu, etc...Lia Bugnar peronul pe partea dreapta... atentie se inchid usile de tot", spune Lia Bugnar pe Facebook.

MONSTERS

 

Miercuri 31 octombrie de la 20:00 - ”MONSTERS”după John Patrick-Shanley, regia: Eugen Gyemant @ Godot Cafe

Cu: Ilinca Manolache, Smaranda Caragea, Mihai Smarandache, Dan Rădulescu

MONSTERS

Undeva, în mijlocul deșertului, se filmează un horror cu caracatițe uirașe care răpesc blonde de la benzinării și le devorează.

Bradley e un veteran al filmelor de 8 milioane de dolari, filmate cu 5 milioane și vândute cu 2 pe casete video. A produs în toată cariera lui 472 de filme, dintre care 34 erau cu caracatițe uriașe.

E un rechin din generația lui Hunter Thompson și Phillip K. Dick, și creierul și cariera lui au fost făcute praf cu toate drogurile care există pe pământ, deodată.

Brenda, o hippioată buddhistă care a făcut autostopul de pe o coastă pe cealaltă a Americii ca să ajungă la Holywood și să-l sfâșie cu colții, e o mașinărie de război, cu un singur obiectiv: să o scoată pe cealaltă actriță din film.

Colette e o divă alcoolică și blazată, care s-a plictisit atât de tare de industria filmelor cu vampiri extratereștri de pe Venus, încât ar prefera să vândă mere în zăpadă și să îi lipseasă câțiva dinți din gură, dar să mai aibă încă puțină demnitate.

Personajele lui Shanley sunt monștri magnifici, care te surprind uneori prin cinismul lor, iar alteori prin candoarea cu care încearcă să pară titani din vechile capodopere hollywoodiene.

Spectacolul este un carnagiu care urmărește transformarea lui Victor, un tânăr scenarist nevinovat și încă plin de iluzii, într-o fiară. Este nașterea unui lucru înspăimântător: un regizor de film.

Unde? 

Godot Cafe
Durata: 1h30
Preț bilet: 25 lei