Satul de proiectele de la facultate pe care simtea ca nu va ajunge niciodata sa le puna in aplicare cu adevarat si dornic sa creeze ceva real, palpabil, Hank, un tanar din SUA, a cumparat un autobuz de scolari si, ajutat de cativa prieteni, l-a transformat intr-un spatiu locuibil, scrie LifeBuzz.com.

 

 

Getting hands-on: Hank Butitta's bus-to-tiny-house conversion...http://bit.ly/1D37NxQ

Posted by Core77 on Friday, 24 October 2014

15 saptamani a durat proiectul, pe care Hank l-a folosit si drept lucrare de disertatie. Cu un design minimalist, autobuzul este perfect pentru studentii care pleaca la drum lung.

 

 

An expanded perspective on one of the more recognizable images from our adventure.http://www.hankboughtabus.com/kickstarter

Posted by Hank Bought a Bus on Saturday, 27 September 2014

"M-am saturat sa mai desenez cladiri care nu vor exista niciodata, pentru clienti imaginari si cu detalii pe care nu le intelegeam pe deplin. Prefer sa lucrez manual, sa explorez detaliile si imi place sa lucrez la o scara reala. Asa ca pentru proiectul meu de master am decis sa cumpar un autobuz de scolari si sa-l transform intr-o locuinta reala", a scris tanarul pe site-ul sau HankBoughtABus.com (Hank a cumparat un autobuz).

 

 

Vince takes a moment to enjoy the view as he writes down his thoughts about the bus.

Posted by Hank Bought a Bus on Friday, 1 August 2014