"Black and white photography, still my favorite kind of shooting" este comenariul lasat de Valentina la poza rescpetiva.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel

Dupa o dragoste ca-n filme, cu multe juraminte de iubire si imaginea unui cuplu perfect, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel sunt pe cale sa puna punct unei casnicii de 9 ani.

Anuntul a fost facut chiar de politician, pe pagina sa de Facebook la inceputul lunii aprilie.

"Astazi am depus actele de divort", a scris Boureanu.

Informatia vine dupa o perioada in care cei doi soti au trait mai mult separat. De altfel, ultimii ani de relatie au fost umbriti si de scandalurile financiare in care apare numele lui Boureanu.

Pentru multi dintre romani, Valentina si Cristi erau acei tineri frumosi, bogati, cu o viata de vis, care isi permiteau absolut orice: bijuterii, vacante scumpe, inclusiv un apartament la New York de 1 milion de euro. Iata, insa, ca luni totul s-a sfarsit cu un mesaj sec postat pe Facebook.

Valentina Pelinel

"Astazi am depus actele de divort. Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta, am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente", a scris Boureanu.

Valentina Pelinel

"Este perfect adevarat ce am postat pe Facebook, e un cont pe care l-am deschis cu ocazia faptului ca am depus actele de divort. Nu vreau sa declar nimic altceva", a declarat Cristian Boureanu.

Cei doi au fost impreuna 9 ani. S-au cunoscut in 2005, la New York si dupa 2 ani de relatie s-au logodit in Grecia.