Lady Gaga a devenit prima persoană din lume care a depăşit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter.

Lady Gaga

 

Joi seară, artista americană avea 30.033.613 "followers", iar contul ei de Twitter primeşte aproximativ 30.000 de admiratori noi în fiecare zi, potrivit site-ului starcount.com, care monitorizează activitatea celebrităţilor pe reţelele de socializare.

"Deschizând drumul şi pentru alte staruri pe reţelele de socializare, Lady Gaga corespondează adeseori cu fanii ei şi chiar şi-a înfiinţat propria platformă de socializare, The Little Monsters, care are câteva mii de utilizatori, ce se conectează cu regularitate", potrivit starcount.com.

Lady Gaga a fost deja prima persoană din lume care a depăşit pragurile de 10 milioane de admiratori, respectiv 20 de milioane de admiratori pe Twitter.

În urma ei se află canadianul Justin Bieber, cu 28,5 milioane de admiratori, cântăreaţa Katy Perry, cu 27,2 milioane de admiratori. Rihanna, deşi are mai mulţi fani pe YouTube şi pe Facebook, se află încă în spatele cântăreţei Lady Gaga pe Twitter, cu 26 de milioane de admiratori.