Conectați și activi în domeniul profesional, atenți și hotărâți în viața personală, își depășesc mereu limitele și trec cu succes peste obstacolele zilnice care le ies în cale. Acesta este bărbatul modern – cel care atinge performanța în viața sportivă, în carieră și în viața personală.

În această cursă a performanței, au nevoie de un aliat care să le ofere încredere în ei și, fiind mereu în mișcare, protecția împotriva transpirației este foarte importantă.

De aceea, bărbații aleg antiperspirantul Gillette Pro.

Antiperspirantul stick Gillette Pro include tehnologia revoluţionară pe bază de betaciclodextrină (BCD), care se reactivează ori de câte ori corpul transpiră. Această tehnologie captează şi elimină mirosul neplăcut imediat ce acesta este produs la suprafaţa pielii. Astfel, Gillette Pro asigură o protecție excelentă de durată împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute.

În timpul Maratonului Internațional București ediția 2013, Gillette a intervievat 209 bărbați care au testat înainte de cursă antiperspirantul Gillette Pro. 83% dintre aceștia au declarat că preferă antiperspirantul stick Gillette Pro față de alte antiperspirante pe care le-au folosit.

Victor Chelokoi, maratonistul profesionist de 21 de ani, din Nigeria, câștigătorul Maratonului Internațional București de anul acesta, a încercat și el antiperspirantul stick Gillette Pro înainte de cursă.

În continuare, Victor Chelokoi ne mărturisește ce înseamnă pentru el un maraton și ce crede despre produsul pe care l-a încercat:

gillette 1

De cât timp alergi maratoane?
De 3 ani, este al treilea maraton la care particip.

Cum te antrenezi și cum te menții în formă pentru maratoane?
Alerg foarte mult și duc un stil de viață sănătos pe tot parcursul anului.

Ai folosit antiperspirantul Gillette Pro înainte de Maratonul Internațional București, ediția 2013?
Da, l-am folosit și sunt încântat de rezultat.

Ce ne poți spune despre produs?
Gillette Pro este un antiperspirant foarte bun, care oferă protecție împotriva transpirației. Pentru mine a fost foarte eficient în timpul Maratonului și îl recomand tuturor celor care depun efort.