De sase ori a incercat o parcare cu spatele in fata blocului. Cand in sfarsit a reusit, s-a apropiat atat de mult de masina unui vecin incat a fost nevoita sa iasa pe usa pasagerului. Si aventura inca nu se terminase...

Cativa martori s-au amuzat copios de manevrele soferitei, care incerca sa parcheze cu spatele, intre doua masini, intr-un loc, de altfel, suficient de larg. Prima tentativa: da inapoi dar nu vireaza la timp si e cat pe ce sa loveasca masina galbena. Nici a doua oara nu merge. Repeta inca o data manevra, cu acelasi rezultat. Apoi, pare ca s-a incadrat mai bine, dar renunta sa mearga pana la capat...

Iata si cea mai "izbutita" varianta. O scurta ezitare si gata! Dar a parcat la cativa centimetri de masina galbena, deja pusa in pericol. In plus, portiera nu se deschide! Dupa ce loveste de cateva ori cu usa masina vecinului ghinionist, gaseste solutia - coboara pe partea cealalta, pe usa pasagerului. Cu telefonul la ureche!

Panicata, constata ca a uitat sa traga frana de mana si masina tinde s-o ia la vale. Reuseste sa rezolve si ultima provocare, fara sa lase nicio clipa telefonul, nici chiar atunci cand isi pune geanta pe umar!

Apoi, cu pletele blonde fluturand si gata sa-si piarda cordonul pleaca spre casa. Nu inainte de a se razbuna pe biata masina galbena care i-a facut viata amara.