La doar câteva zile de la publicarea C.V.-ului pe o platformă online, acesta a devenit viral, atrâgând sute de mii de vizualizări din întreaga lume.

Pentru a se promova cât mai bine, Philippe Dubost a decis să îşi construiască o pagină web în care să îşi ilustreze cel mai bine C.V.-ul, iar ideea aceasta poate fi una de succes pentru tânărul francez.

Philippe Dubost

 

Pagina oficială pe care se află C.V.-ul acestuia a fost stilizată astfel încât să arate precum portalul oficial de produse al Amazon.com, iar fiecare categorie este respectată de Dubost, acesta fiind probabil şi motivul pentru care popularitatea C.V.-ului este atât de mare pe internet.

Philippe Dubost îşi precizează în C.V. dimensiunile, în speţă înălţimea, respectând încă o dată tiparul paginilor de produs construite de Amazon.com.

Meseria de bază a francezului este de web developer manager, iar pe portalul unde se află încărcat curriculum-ul vitae orice privitor poate vedea cu câte stele este acesta recomandat de foşti clienţi.

Majoritatea recomandărilor primite sunt de cinci stele, însă câteva dintre acestea sunt şi de o singură stea. "Destule foste prietene", a explicat Dubost pe Twitter pentru recomandările mai puţin bune, relatează huffingtonpost.com.