Walter Zenga ne-a dezvăluit cum arată, anul acesta, Crăcinul în familia sa, dar și care este cea mai frumoasă amintire pe care o are de Sărbători.

Care este cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun?

„Primul Crăciun făcut cu Samira și Walter Jr, a fost foarte emoționant. Nu am făcut nimic special de pregătire, dar a fost pur și simplu cel mai frumos.”

Cum arată Crăciunul anul acesta în familia Zenga?

„Încercăm să facem ceva pentru copii, dar acum Samira a devenit o adevărată domnișoară, nu mai este copil, și vede altfel această sărbătoare, în schimb, Walter Jr. încă mai crede în Moș Crăciun.”

Ce preparate culinare nu lipsesc de pe masa tradițională?

„Noi, în Italia, avem niște preparate diferite de cele din România. Aici, în Dubai, este mai ușor să găsim ceva italienesc decât românesc, dar pur și simplu vom lua decizia privind meniul în ultima clipă.”

Cum a fost anul 2020 pentru Walter Zenga?

„2020 a fost un an complicat, foarte complicat, pentru toți și inclusiv pentru mine, dar eu iau mereu totul ca o lecție. Și, în general, mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătate, pentru că am doi copii frumoși și o casă. Nu sunt genul de om care regretă ceva, dar sunt mereu recunoscător pentru ceea ce am.”

Vezi și VIDEO: Dragoș Petrescu s-a întors la Imperiul Leilor. „Meseria de antreprenor nu este nesigură”