What’s UP lanseaza o noua piesa care se preconizeaza ca va fi pe buzele tuturor in perioada urmatoare – "Tanar si nebun (Traieste-ti viata!)"

Piesa s-a nascut dintr-o colaborare inedita intre Marius Moga si Horia Moculescu si este compusa de catre cei 2 alaturi de What's Up, Laurentiu Duta, Cornel Ilie, Ionut "Yogi" Vasilache și Gabi "Shift" Istrate.

What's Up feat. Moculescu  Moga - Tanar si nebun (Traieste-ti viata) official video

”What's Up este tanar si nebun si asa o sa ramana toata viata, iar Horia Moculescu este tanar la suflet si a intrat in filmul nostru crazy, lucru pentru care ii multumim enorm", declara Marius Moga.

Videoclipul piesei, in regia lui Iulian Moga, s-a filmat in mai multe locatii din Bucuresti, iar ideea scenariului este spontaneitatea. Gasca de supereroi, tineri si nebuni, a umblat prin Bucuresti, Afi Palace Cotroceni, Cinema City, salonul Geta Voinea, Piata Unirii, la metrou si Amkart, iar ziua de filmare s-a terminat cu un party in stilul DeMoga Music.

What’s UP a ales sa filmeze anumite pasaje din clip cu smartphone-ul Kruger&Matz LIVE 2 LTE, pentru a da o nota personala imaginilor si a le arata fanilor viata traita la maxim, din perspectiva sa.

What's Up feat. Moculescu  Moga - Tanar si nebun (Traieste-ti viata) official video

“Ma bucur cand oamenii dragi mie ma sustin in nebunia mea. Mai tare ma bucur, atunci cand apar oameni noi ce ma incurajeaza sa-mi traiesc viata asa cum cred eu, precum echipa Krüger & Matz. Faptul ca am putut filma totul atat de lejer m-a facut sa-mi aduc aminte de acele momente de libertate, petrecute alaturi de prieteni. Mi-am dorit mult timp sa va arat ceva atat de personal si de simplu si, mai ales, ce-nseamna pentru mine sa fii tanar si nebun. Totusi nu cred ca cineva va putea sa stea pe loc cand va privi imaginile”, declara What's Up.

Videoclipul a fost lansat in avanpremiera in cadrul evenimentului de lansare in Romania a companiei poloneze de IT&C Kruger&Matz, ce a avut loc marti seara in Bucuresti, unde What’s UP a interpretat live piesa "Tanar si nebun (Traieste-ti viata)", dar și hiturile "Taxi" si "K la meteo".