Thylane Blondeau a făcut celebru acest top al celor mai frumoase chipuri din lume, clasându-se pe locul 1 la vârsta de 6 ani. În 2020, clasamentul este dominat de Yael Shelbia, o israeliancă de 19 ani care face furori la nivel internațional ca model. 

Am fost foarte surprinsă, nici nu știam că particip la acest concurs. Este interesant și măgulitor. Nu știu de ce m-au ales, cred că frumusețea e atât de relativă și toate femeile sunt frumoase”, s-a confesat tânăra în The Sun.

Însă, în ciuda frumuseții sale, Yael Shelbia se confruntă cu răutăți de tot felul din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. „Am primit mult sprijin și multă dragoste, dar și unele mesaje care nu au fost dintre cele mai drăguțe. Oamenii spun lucruri normale pe care le spun haterii, însă nimic care să merite atenție”, a mai spus modelul.

E militar în termen și e mândră de asta

La fel ca toți tinerii din Israel, Yael Shelbia nu a scăpat de serviciul militar obligatoriu. În prezent își face datoria față de țară în cadrul Forțelor Aeriene Israeliene. 

Sunt onorată să-mi servesc patria, am multe responsabilități ca soldat și persoană publică. Este foarte important pentru mine să încerc și să combin munca și serviciul militar”, a mai spus fotomodelul.

Yael Shelbia e într-o relație amoroasă cu Brandon Korff (36 de ani), nepotul miliardarului Summer Redstone. „Da, suntem împreună de un an. El se bucură pentru mine”, a spus Yael Shelbia.

Conform publicației Times of Israel, iubitul ei a fost expulzat din Israel, vara trecută, pentru încălcarea regulilor de carantină, instituite din cauza epidemiei de coronavirus.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”