Mihai Trăistariu are un tarif fix pentru concerte. Cântărețul și-a fixat onorariul după participarea la Eurovision și negociază prețul doar pentru spectacolele din Constanța.

Interpretul a mărturisit că pentru 45 de minute de cântat, cere suma de 1.500 de euro. Cu banii câștigați din evenimente, Mihai Trăistariu vrea să-și achite creditul la bancă.

„Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul”

„Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură. Cum e și firesc, însă, de Revelion, mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiștii, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem. Dacă tot ne sacrificăm sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult. Ori stai în familie, ori mergi și cânți pe bani ca lumea!”, a declarat el pentru Impact.ro.

Super-ofertă de Revelion

Mihai Trăistariu a semnat deja contractul pentru Revelion. Cântărețul a primit o ofertă de nerefuzat și a acceptat fără să stea pe gânduri. Solistul va cânta pentru miile de români care au ales să petreacă noaptea dintre ani în stațiunea bulgărească Albena.

„Am bătut palma cu mai multe resorturi din stațiunea Albena. E vorba despre asemenea trei resorturi care au avut ideea de a organiza un Revelion mai special pentru români. Cum ideea lor a avut succes, s-au gândit apoi la niște showuri mai aparte și așa au ajuns și la mine”, afirmă Mihai Trăistariu pentru playtech.ro.

Mihai Trăistariu va cânta la Albena, de Revelion, pentru 6.000 de euro.

„Am avut noroc cu bulgarii ăștia, m-am legat de două veri încoace de ei, am cântat vara, în aer liber, sunt mulți turiști români acolo, au încins hora, așa că repertoriul meu merge bine. S-au lipit de sufletul meu, iar de Revelion voi cânta la trei resorturi din Bulgaria, pentru 2.000 de euro la fiecare concert, plus TVA. Sunt și bulgari, și turiști austrieci, dar trei sferturi sunt români. Mai bag și o piesă în franceză, în engleză, în machedonească, dar și în italiană, un Tornero, ca să mai alternez, dar, din 45 de minute, 40 de minute cânt în limba română”, a spus artistul.

Foto Facebook