Chris Noth (67 de ani), starul din „Sex and the City”, a fost concediat după acuzaţii de agresiune sexuală formulate la adresa lui.

Mr.Big a fost înlăturat din episodul final al serialului „And Just Like That” (HBO Max), continuare a „Sex and the City”. Ultimul episod al serialului va avea premiera pe 3 februarie.

Starul a fost acuzat de agresiune sexuală de către patru femei diferite în decembrie,  iar consecințele faptelor sale încep să se vadă. 

Cariera actorului se duce de râpă?

Personajul lui Noth, Mr. Big, a murit la finalul primului episod, din cauza unui atac de cord. El trebuia să reapară în ultimul episod, într-o secvenţă imaginată de Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker, când se afla pe Pont des Arts din Paris pentru a-i împrăştia cenuşa.

HBO Max nu a comentat incidentul. Potrivit unor informaţii, echipa creativă a „And Just Like That” a decis că filmările cu Noth pentru final nu sunt suficient de importante din punct de vedere narativ pentru a rămâne în montaj.

În urma învinuirilor aduse, CBS l-a concediat din serialul „The Equalizer”, iar A3 Artists Agency a anunţat că nu îl va mai reprezenta pe actor.

4 femei îl acuză pe actorul Chris Noth de agresiune și hărtuire sexuală. 

Patru femei îl acuză pe Mr. Big de agresiune sexuală, însă actorul a negat cu vehemență cele întâmplate și a susținut că totul a fost consensual. 

Una dintre acestea, acum în vârstă de 40 de ani, susține că a fost violată de Noth în 2004 în apartamentul actorului din West Hollywood, când a venit să-i returneze o carte împrumutată după ce s-au întâlnit lângă piscina clădirii. Victima mărturisește că a avut nevoie de îngrijiri medicale, notează Daily Mail.

O a doua femeie, acum în vârstă de 31, îl acuză, de asemenea, pe Noth că a violat-o. Aceasta a mers la o întâlnire cu Chris Noth la New York în 2015. El a invitat-o apoi în apartamentul său, unde susţine că actorul a agresat-o.

O altă femeie susține că a fost agresată sexual de actor, într-un restaurant, atunci când avea 18 ani. Într-un interviu acordat publicației People, femeia care s-a prezentat sub pseudonimul de Ava, mărturisește că a scăpat cu greu de insistențele actorului și că acesta nu a ținut cont de faptul că i-a spus nu de repetate ori.

"Am încercat să îl fac să se oprească, dar pur și simplu nu m-a ascultat.mi ținea fața cu ambele mâini și încerca să mă așeze în brațele lui. M-a împins într-o masă, iar toată lumea era amuzată de situație. Am încercat să îl opresc, dar era atât de mare în comparație cu mine...și beat", este relatarea femeii, care a fost hărțuită de actor în urmă cu 12 ani, pe vremea în care lucra ca ospătăriță într-un restaurant din New York. 

Cântăreaţa country-pop Lisa Gentile este a patra femeie care îl acuză pe Chris Noth de agresiune sexuală şi a declarat că actorul cunoscut din „Sex and the City” a ameninţat-o că îi va distruge cariera dacă va vorbi vreodată despre cele întâmplate în 2002.Ea a povestit că Noth a sărutat-o cu forţa, pe când se aflau în apartamentul ei din New York, după ce se cunoscuseră în restaurantul Da Marino din Manhattan, unde o altă femeie a spus că a fost agresată de actor.

Sarah Jessica Parker, îndurerată și furioasă în urma acuzațiilor

Sarah Jessica Parker și colegele ei, Cynthia Nixon și Kristin Davis, au făcut publică o declarație în care și-au exprimat poziția cu privire la acuzațiile aduse lui Noth: „Susținem femeile care au împărtășit experiențele lor dureroase. Știm că trebuie să fie un lucru foarte dificil de făcut și le lăudăm pentru asta.”

Foto shutterstock.com