George Clooney a surprins internauții când a mărturisit că se tunde singur de 25 de ani. Actorul de 59 de ani are o coafură de invidiat, indiferent de momentul zilei ori de evenimentul la care participă, iar această dezvăluire ar fi părut o naivitate dacă nu venea din partea lui.

Îmi tund singur părul de 25 de ani. Părul meu e ca paiul, așa că e ușor de tăiat, nu pot face prea multe greșeli. Cu ani în urmă am cumpărat o chestie care se cheamă Flowbee. Vine cu un aspirator și cu foarfeci. Încă îl mai am”, a spus actorul în emisiunea Sunday Morning de la CBS.

Lucrul interesant este că la scurt timp după ce s-a confesat, vânzările de aparate de tuns de acest tip au explodat. Unele dintre magazinele care aveau acest produs la vânzare au nevoie de timp pentru a-și reface stocurile, golite în urma numeroaselor comenzi plasate.

George Clooney a reacționat imediat la aflarea acestei vești. „Ar fi trebuit să am acțiuni la compania aceea înainte să spun povestea. Chiar am dat-o în bară cu asta”, a spus actorul pentru postul de radio SiriusXM.

Însă, George Clooney nu duce lipsă de fler în afaceri. În 2013 a lansat un brand de tequila care i-a adus, în 2017, un câștig de un miliard de dolari prin vânzarea acțiunilor.  

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: „Viitor cu clasă” - Mădălina Horneț vorbește despre cum a fost primul semestru din acest an școlar